- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Köszönöm a részletes beszámolót! Jöhet a kép is róla!
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni
. A másik, hogy bekapcsolni és nyomkodni azon a felületen kell, ahol állunk a koszos/sáros/poros lábunkkal?! WTF? Mindenesetre ha már vannak tapasztalatok, oszd meg légyszi, érdekelne! Lehet, hogy Kugoo Kirin Mini 3 lesz majd belőle 1 év múlva 
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Micro Four Thirds
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- DJI Air 3s Fly More Combo RC2 drón szett - 4 akku, kemény koffer, szűrők
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni