- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Köszönöm a részletes beszámolót! Jöhet a kép is róla!
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni
. A másik, hogy bekapcsolni és nyomkodni azon a felületen kell, ahol állunk a koszos/sáros/poros lábunkkal?! WTF? Mindenesetre ha már vannak tapasztalatok, oszd meg légyszi, érdekelne! Lehet, hogy Kugoo Kirin Mini 3 lesz majd belőle 1 év múlva 
Új hozzászólás Aktív témák
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI mini 3 drón display unit
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni