Hirdetés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Köszönöm a részletes beszámolót! Jöhet a kép is róla!
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni
. A másik, hogy bekapcsolni és nyomkodni azon a felületen kell, ahol állunk a koszos/sáros/poros lábunkkal?! WTF? Mindenesetre ha már vannak tapasztalatok, oszd meg légyszi, érdekelne! Lehet, hogy Kugoo Kirin Mini 3 lesz majd belőle 1 év múlva 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni