- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
Én ma használtam először Toldysport FlexPro rollert, amit használtan vettem pomk kollégától nem sok km-el. Alkatilag ugyanolyan adatokkal rendelkezem mint te, nekem ez a roller teljesen megfelelő. Van elől-hátul rugó, bár nem nagyon éreztem, mert nem annyira sima a bicikliút sajnos, de képzelem milyen lehet rugózás nélkül
. Az első fék kényelmi funkció, rájöttem, hogy nem nagyon kapok oda, ha fékezni akarom, jobban lábra áll a hátsó sárvédő fék, vagy leugrok. Jobb és bal lábbal is kényelmes használni, bár ha neked is 46-os a talpad, akkor nem nagyon fér oda mindkettő. Összecsukás egyszerű. Egyedül annyi, hogy a csapágyaktól többet vártam, nem siklanak annyira, főleg a hátsó, mivel ott a tárcsafék, és kicsit szorul, de nem vészes. A csapágyakat később lehet cseréltetni, féket állítani. Szóval én ajánlom ezt a típust, nekem első rollernek megteszi. 2,15 Km-t 10 perc alatt küzdöttem le megállás, akadály nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Politika
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest