Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz Frozzy #31762 üzenetére

Olvastam olyan felhasználóról, akinek volt Ninebot Max G3 és ZT3 Pro is, és sokak meglepetésére inkább az utóbbit tartotta meg, mert neki az jobban bejött.
    A ZT3 Pro terhelhetősége is "csak" 120 kg. A fő probléma, hogy 150 kg-hoz én már elektromos rollert vennék, hanem robogót. A keret miatt valószínűleg csak használt fér bele, de akkor is racionálisabb döntésnek tűnik. Nem csak a főbb szerkezeti elemek miatt nem jó túlterhelni a rollert, de a kerekek, fékek sem akkora tömeghez lettek méretezve. Ezt tetézheti a magyar utak gyatra minősége. Amelyik rollert meg valójában 150 kg-ra terveztek, azok már valószínűleg nagyok és nehezek, erősen csorbul a robogókkal szembeni előnyük, a hordozhatóságuk.

MS Energy termékei régóta kaphatók Magyarországon. Horvát cég, és pont a WeR Mambához akartam volna őket hasonlítani, mivel hasonló utat futnak be, gondolom jól ismerik egymást, valószínűleg a kínai gyártók, beszállítók között is sok a párhuzam. Többnyire licencelt rollereken hajtanak végre módosításokat, és árulják saját logóval.
    MS ENERGY FLARE-hez nagyon sok hasonló kínai roller létezik, ennek is csak 120 kg a terhelhetősége. Valaki talán azt is meg tudná mondani, melyik modellnek az ikertestvére.

Új hozzászólás Aktív témák