Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz yodamester10 #31321 üzenetére

Feltettem ide egy kérdést, leírtam, hogy milyen felhasználásra kellene roller. Te ezt elolvastad, és a "legnagyobb jóindulattal" küldtél privátban egy ajnálatot - kéretlenül - a saját rolleredről, ami megközelítőleg sem felel meg az én igényeimnek. Nem tudom melyik a rosszabb: az, hogy kéretlenül ajánlgatod a saját terméked, vagy az, hogy egy olyan topic-ból ajánlgatsz, aminek tagja vagy, láthatóan értesz is a témához, tudod, hogy nekem nem jó az, amit ajánlasz, de azért átküldöd, hátha a madár ráugrik, és megveszi. Végülis kit érdekel, hogy jó-e neki az "ajánlott" termék, az a lényeg, hogy te megszabadulj tőle. De az sem utolsó, hogy utána még te vagy megsértődve, hogy nem válaszoltam. Úgy gondoltam korrektebb, ha kussban maradok, és nem megyek bele egy vitába fölöslegesen, és még véletlenül sem feltételezem a rossz szándékot az ajánlásod mögött. Bíztam benne, hogy közben leesik a tantusz, ha máskor nem, az az előző, nyílvános válaszom után. De nem esett le, továbbra is úgy gondolod, hogy te mindent korrektül csináltál, hiszen így kell.

Amennybiben releváns lett volna az ajánlat, de számomra nem megfelelő, tisztelettel megköszönöm a lehetőséget, és visszautasítom. De ezt a fajta magatartást elég lehúzósnak tartom, így nem reagáltam rá.

De igazad van, én vagyok a paraszt.

Új hozzászólás Aktív témák