Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
Feltettem ide egy kérdést, leírtam, hogy milyen felhasználásra kellene roller. Te ezt elolvastad, és a "legnagyobb jóindulattal" küldtél privátban egy ajnálatot - kéretlenül - a saját rolleredről, ami megközelítőleg sem felel meg az én igényeimnek. Nem tudom melyik a rosszabb: az, hogy kéretlenül ajánlgatod a saját terméked, vagy az, hogy egy olyan topic-ból ajánlgatsz, aminek tagja vagy, láthatóan értesz is a témához, tudod, hogy nekem nem jó az, amit ajánlasz, de azért átküldöd, hátha a madár ráugrik, és megveszi. Végülis kit érdekel, hogy jó-e neki az "ajánlott" termék, az a lényeg, hogy te megszabadulj tőle. De az sem utolsó, hogy utána még te vagy megsértődve, hogy nem válaszoltam. Úgy gondoltam korrektebb, ha kussban maradok, és nem megyek bele egy vitába fölöslegesen, és még véletlenül sem feltételezem a rossz szándékot az ajánlásod mögött. Bíztam benne, hogy közben leesik a tantusz, ha máskor nem, az az előző, nyílvános válaszom után. De nem esett le, továbbra is úgy gondolod, hogy te mindent korrektül csináltál, hiszen így kell.
Amennybiben releváns lett volna az ajánlat, de számomra nem megfelelő, tisztelettel megköszönöm a lehetőséget, és visszautasítom. De ezt a fajta magatartást elég lehúzósnak tartom, így nem reagáltam rá.
De igazad van, én vagyok a paraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest