- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
A mai napon (vagyis 30 perce inkább már tegnap) eljutottam, és kipróbáltam a járgányokat.
Most még jobban össze vagyok zavarodva, mint előtte.
Fogalmam sincs melyiket kellene vennem. Azon a talajon mind jól megy, de vajon kint?- A TOWN 9 felé húz valamiért a szívem, de lehet csak azért, mert az ára talán garanciát jelent arra, hogy tényleg jó "masinát" kapok.
- tetszik a kinézete, az a része, ahova rálépünk (mondjuk ez a Town5 EF-nél is megvan, meg a 7-esnél is), ellenben a hajlított kormánya nem > viszont elég sokat ott voltunk, perceket szenteltem 1-1 példánynak, és azt vettem észre mikor lecseréltem egy egyenes kormányúra, hogy a hajlított kialakítás kényelmesebb, kímélőbb volt, akár tetszik, akár nem.
- viszont nincs szükségem a pár mp alatt levő összecsukásra ÉS a kézi fékezésre se...

- továbbra sem tudom, vajon a teleszkóp bennük mennyit számít valódi "terepen" pl. járda, aszfalt.
A benti talajon éreztem a kis rugózást, mikor használtam egy olyat, fogalmam sincs, mennyire hasznos funkció, pedig ugye 5ezer a különbség aközött meg az a nélküli town 7 ef között. Olvastam véleményeket, voltak akiknél pl. elkezdett nyikorogni ott a járgány.- A sima town 5 kicsit fapados hatást keltett, ami persze lehet teljesen alaptalan, és tökéletesen megfelelne az is

Szóval: eh.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A benti talajon éreztem a kis rugózást, mikor használtam egy olyat, fogalmam sincs, mennyire hasznos funkció, pedig ugye 5ezer a különbség aközött meg az a nélküli town 7 ef között. Olvastam véleményeket, voltak akiknél pl. elkezdett nyikorogni ott a járgány.