Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
▼▼▼ AMAZON KINDLE topik összefoglaló ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szárnyasteki
csendes tag
már le is vonta az amazon az összeget. jövő hét ilyenkor már nálam lesz a drágaság

-
Szárnyasteki
csendes tag
Köszi!
- az én tenyerem nem izzadós
meg rögtön rendelnék vele egy csodás rózsaszín lámpás tokot is, mert az a csajos
sajnos lila nincs.
- a függőség elfogadott, így is folyton vmelyik kütyümet bizgetem...
- pdf-ben sosem szerettem igazán olvasni, ezzel tán nem lesz gond
- az ékezetes betűk sem biztos, hogy hiányoznak,netezni főleg a notimon szoktam. de ha mégis kellenének, akkor majd sokat fogok kérdezni a megoldás lehetőségeiről
Azt hiszem a következő lépés a megrendelés

-
kokyt
senior tag
Szerintem van. Most már elég sokszor merül fel ugyan az a kérdés (rendelés, bankkártyák, vámpapírok, stb.). Szerintem össze kellene szedni a dolgokat, legyenek meg egy helyen

(#497) Szárnyasteki:
Számomra a következőek a negatív dolgok:
- kicsit izzasztó anyagból készült, és így tok/borító nélkül kevésbé kényelmes a használata (lehet, hogy ez egyéni probléma
)
- a böngésző már kétszer megmakacsolta magát (3.1 óta nem volt még gondom, kopp-kopp...).
- magyar ékezetes karakterek hiánya gépelésnél (hack megoldja)
- PDF fájlok korlátozottan használhatók (hack részben segít ha jól tudom, talán a margókon)
- függőséget okoz -
Szárnyasteki
csendes tag
Hello,
Egyik percről a másikra elkezdtem vágyni egy Kindle-re. Mondjuk már korábban is szemeztem vele, de akkor még túl drága volt. Most tűréshatáron belüli az ára számomra. Elemi erővel tört rám a vágy, hogy most ez KELL.
Szeretek olvasni, de gépen nem annyira - és mivel azt mondjátok nem gyötri a szemet, így ez egy erős jó pont.Végigolvastam a teljes fórumot itt.
A kérdésem az, hogy volt-e bárkinek valami negatív tapasztalata vele? A lassabb neten kívül.
A sima wifis változatot néztem ki, főleg saját - már meglévő doksikat szeretnék olvasni rajta.
Köszi! -
Zirowe
nagyúr
Ravasz kis dög ez a kindle: elküldtem pár pdf file-t konvertálásra, közben olvasgattam a netes leírásokat a cuccról, mikor rá nézek újból, már rakta is fel magának a 3.1es frissítést mindenféle felhasználói felhatalmazás nélkül

Szerencsére már erre is van jb, szóval most már saját hátterek és ékezetes betűkészlet is van a billentyűzeten.
Látom, hogy már van egy "alternatív fw" is kindle-re, de még nem győzött meg

Amúgy, mivel úgysincs sok "hack", és azok elég sok helyen elérhetőek magyar nyelvű leírással, van igény arra, hogy az első bejegyzés bővüljön ezeknek a megemlítésével?
-
kokyt
senior tag
Ha véglegesítetted a rendelést először 1 $ próba terhelést rak a kártyára. Ha ez sikeres, akkor néhány órán belül leemeli a teljes összeget, és elindítják a csomagot. Ezt tudod követni az amazon honlapján. Amennyiben ezek megtörténnek, akkor tudsz rendelni a kártyával

Szerk.:
Nekem is visa elektron van, de másik banknál. Nem volt gond, ment minden simán.Szerk2.:
Szerintem jeleznie kellene.
Ha online tudod követni az egyenleged, akkor azon látni fogod, az amazonon pedig a státusz változásánál megnézheted, hogy épp hol és milyen folyamat közben van a csomag. Visszaigazolást küldenek a rendelésről, és egy emailt az csomag indításáról. A kettő között viszont az egyenlegedre és az amazon nyomkövetésére kell hagyatkoznod. -
Zirowe
nagyúr
Én egyelőre csak egy gmail/facebook duóval próbáltam, és azokkal nem volt gond.
A kis navigáló keretet még szoknom kell, de pl: a facebook meglepően szépen és gyorsan jött be.
3.0.2-es fw-n vagyok, mindjárt utánanézek miféle jb/hackek vannak rá (muszáj mindig mindent buherálnom
), de igazából engem most csak a saját háttér érdekel, többi egyelőre megfelelő, és nagyon elégedett vagyok a kis masinával, csak kár, hogy ma jött, amikor alig van rá időm.. -
Ruszki
senior tag
Üdv!
Szerintetek jelenthet gondot ha mondjuk amikor a fizetés történik akkor nem az én kártyámmal van hanem a haveroméval!?
De közbe az én címemre jön a Kindle3!? -
kokyt
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
Egy órával ezelőtt csöngettek és megjött végre az én kindle-m is!

Azoknak akik még nem tudták eldönteni, hogy 3g: szerintem a browser, annak ellenére, hogy experimental, nagyon jó, nem olyan lassú, mint gondoltam volna.

-
atuci
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Én megcáfolnálak, mert én minden reggel azon olvasok online újságot, és a szentendrei hév vonalán gyönyörűen jön a 3g. Persze nem kell extra sebességre számítani, de szinte semmivel sem lassabb, mint más 3g- kapcsolat.
A kezelését szokni kell, nem fél óra alatt áll rá a kezed, sajnos kell pár nap, mire mindíg a jó gombot nyomja meg az ember, de utánna már ok.
Érdemes a mobil honlapokat pl. m.index.hu olvasgatni, kevés kép, szinte nulla reklám

-
B.A.T.21
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindkettőtök hozzászólását!
Bár így 1:1 az eredmény
, mégis sokat segít a döntésben! -
freddirty
senior tag
-
Ruszki
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Üdv!
Egy ilyenem van!
Bank Kártya.
Most akkor,hogyan tudnám a legegyszerűbben megoldani,hogy fizethessek az Amazonon!
Köszi -
Zirowe
nagyúr
válasz
B.A.T.21
üzenetére
Szia, nekem a legfőbb indok az ingyenes 3g elérés volt.
Elég sokat vagyok külföldön, és bár mindig találok hotspotot a mobilomnak, azért mégiscsak kényelmesebb, hogy a zsebemben van egy ilyen.
Nekem csak a gmail fiók ellenőrzéshez kell, szóval megelégszem az experimental sebességgel, szerintem ez a 10k (bár mai árfolyamon kevesebb
) nem oszt, nem szoroz már.. 
-
T. Almeida
senior tag
válasz
B.A.T.21
üzenetére
Ha nem akarsz az amazontól azonnali könyvrendelést, akkor szerintem felesleges a 3G-s változat.
A böngésző "experimental" státuszban van, ez szó szerint értendő. Az első nap megnéztem, wifin keresztül is lassú, nehézkes a böngészés, gyakorlatilag élvezhetetlen. Egyáltalán nem bántam meg, hogy a csak-wifis készüléket vettem meg. -
Balinov
titán
válasz
freddirty
üzenetére
ede006: Maestro-m van nekem is (Allied Irish Banks), de az angol amazonon nem tudok vasarolni. Viszont az otthoni Erste-s HUF LAFO-mhoz hozzarendelet Visa Electronommal mar tobbszor is vasaroltam az amazon.co.uk-n sikeresen (szakkonyvek, fotos kiegeszitok, meg egeszsegugyi termekek)
freddirty: errol a Mastercard/Maestro elfogadasrol tudnal linkelni forrast? ITCafe-n volt 1-2 hete hir, azt olvastam, szoval ha ezen kivul tudnal linkelni, azt nagyon is megkoszonnem.

-
B.A.T.21
tag
Szia Edenyke!
Egy kérdés: van valami oka, hogy a 3G-s verziót választottad?
Amint azt egy korábbi hozzászólásomban írtam, nem tudok dönteni a sima wifis és a 3G-s között.
Igazából nem gondolom, hogy nagyon szükség van az azonnali (bárhonnan elérhető) Amazonos könnyvvásárlásra (gondolom kibírható, amíg az ember elér egy wifi hotspot-ba), ugyanakkor mégis sokan vesznek 3G-s készüléket (ennek van oka?) ...Persze 10k nem olyan összeg ami kibírhatatlan, de feleslegesen minek elkölteni?

Igazából egy jó indok kellene a döntésemhez

Válaszodat előre is köszönöm!
-
Zirowe
nagyúr
Na, végre sikerült elhárítanom az anyagi problémákat, és ma reggel én is megrendeltem a kindle 3 3g-met.
A forint erősödésének köszönhetően még jól is jártam egy két ezressel, mert az amazon 199/200ft körül számolta a dollárt, így a 209.98$-os végösszeg 41841 ft lett a várt 44100 ft helyett

Február 24 és 28 közé írják az érkezését, már nagyon várom

-
Gregorius
őstag
DHL nyomtatványon mi mindent és honnan kell itt kitölteni? Pl. a 2. ponthoz nem találom a megfelelő TARIC megnevezéseket. A számlán ezek a kódok vannak: 4205.00.8000 ill. 8543.70.9200.
-
B.A.T.21
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni a Kindle3 Wifi és a 3G között.
Bár még ennek a fórumnak az első hozzászólásban is meg van említve (és az Amazon is ad támpontot), azért még mindig bizonytalan vagyok a 3G hasznosságában...
Mindenekelőtt: a felhasználói kézikönyvben az van írva, hogy a Wifi-t és a 3G-t alapvetően az Amazonnal való kommunikációra lehet használni (magyarán: vásárlásra).
Ennek ellenére a készülékben van web browser is, ami azt jelzi, hogy azért az Amazon is másra szánja a netet ...
Wifi kapcsolatnál nem kérdés az, hogy a böngésző működik és nincs egyéb költség.(ráadásul bármelyik oldalt meg lehet látogatni)
Mi a helyzet a 3G kapcsolattal? Használható-e általános web böngészésre a 3G-vel ingyen? (pl.: gmail elérésére?)(Nem masszív internetezést akarok (mert akkor tablet.ek között válogatok), de mondjuk egy e-mail olvasás jól jöhet)
Ez azért is kérdéses, mivel azt olvastam, hogy a pdf konvertálás ingyen van, ha wifi-vel küldik, viszont pénzbe kerül, akkor ha mindez 3G-n keresztül történik...
(ez amúgy hogyan zajlik? feltöltöm az amazonhoz az anyagot, majd bankkártyával fizetek? Esetleg előre kell fizetni?)
Mi történik, ha az európai verzióval mondjuk ázsiában vagyok?Mi van a 3G roaming-al?
Egyszer csak kapok egy szép csekket?A válaszokat előre is köszönöm!
-
freddirty
senior tag
Elméletileg áprilistól kell Mastercard hálózaton az elektronikus fizetést is lehetővé tenni nem dombornyomott (Maestro) kártyával. Ehhez minden Maestro ügyfél megkapja majd a kártyájához a CVC-t. (vagy kártyát cserél az a bank ahol ezt nem tudják megoldani)
Nem emlékszem, hogy az Amazon kért volna CVC-t a fizetéskor. Szóval ha nem kér akkor érdemes megpróbálni hátha sikeresen átmegy már a tranzakció a hálózaton. -
Ruszki
senior tag
Üdv!
A bank kártyám az xxx bankos és rajta van,hogy VISA Electron!?
Ezzel tudok fizetni az Amazonon!?
Köszi! -
ede006
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszaitokat, akkor majd megpróbálok kitalálni valamit, mert ezek szerint nem tudom megoldani ezzel a kártyával a vásárlást!
-
Bada Bing
tag
Így van, a legtöbben szerintem többségében nem amazonos könyveket olvasunk rajta, bármilyen anyagot megeszik, amit megfelelő formátumúra konvertálsz, erre pedig kényelmes módszerek vannak.
A kártyára a legegyszerűbb módszer valóban az, ha megpróbálsz fizetni vele és vagy sikerül vagy nem. Ha probléma van, ki fogja írni, egyébként a legtöbb bank alap kártyájával lehet fizetni.
-
lvnt
őstag
Azzal semmit nem érünk, hogy Unicredit. Írd meg, hogy milyen a kártya típusa! Mastercard Unembossed, Visa Electron, Maestro, Mastercard Standard, stb.
De úgy is megoldható, ha berakod a kosárba a cuccot, rámész a rendelésre, és amikor kéri a kártya adatait, úgyis kiírja, hogy jó-e vagy sem. -
ede006
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon az internetes vásárlás világában, eddig max. utánvéttel rendeltem mert számomra az kényelmes igazán. De ez a Kindle engem is megfogott és úgy érzem szükségem lenne egyre, mert hasznos kis eszköz. Szóval eddig abba a fázisba jutottam el, hogy beregisztráltam az amazonra, viszont semmilyen bankkártya vagy bármilyen adatot nem kért a rendszer és az a kérdésem arra vonatkozna, hogy egyszerű mezei (unicredi,t ha számít) kártyával meg lehet-e vásárolni ezt a cuccot vagy vmi spéci kártya kell hozzá?
-
Bada Bing
tag
Amazonon nem lehet ám Paypallel fizetni, és eléggé odafigyelnek arra ki-mit csinál, hol van. Nekem írtak egy emailt az ominózus vásárlás után, hogy meséljem el, miért vásároltam amerikai címre magyar ip-ről. Egyszer-kétszer elmegy a dolog, de üzemszerűen csinálni nem lehet.
-
kokyt
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Ez a 3.0.2-ben is benne van. Azt hiszem akkor aktiválódik, ha kötve van az olvasó az amazon-os acc.-hoz. Még várok akkor egy kicsit, hátha magától befrissít, ha nem akkor felrakom kézzel a hétvégén.
-
T. Almeida
senior tag
Collection: Nem próbáltam ki. Megjelent egy új menüpont, hogy "Create collection".
Idézet: "A collection is a category you create on your Kindle Home screen. You can then move your books, audiobooks, and personal documents from the Home screen to the collections you create." -
Doomguy
csendes tag
Volna valakinek némi tapasztalata manga olvasással ezen a készüléken? (esetleg csak képregények)
Főként hogy milyen formátumba lehetne rátenni ezeket. -
kokyt
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
WPA2 nálam sem működött, de a router számlájára írtam

A collection kezelést azt úgy értetted, hogy mass storage módban mappákat létrehozol, és az collection-ként jeleníti meg a kindle? -
kokyt
senior tag
Valaki frissített már 3.1-re? Ha igen, akkor milyenek a tapasztalatok?
-
lvnt
őstag
Na, megjött az enyém is ma. Csak ennyit tudok írni: nagyon jó! Megyek is vissza olvasni.

-
Glottis
senior tag
Értem én, hogy megfizethető árú, de csak feltenném a kérdést.
Szóval alapvetően nem létszükséglet, hogy vegyek egy kindle-t, de egy esetleges amazon akció vagy leárazás ezt nagyban befolyásolná.
Valamennyire utánajártam, van ez a black friday esemény, de ez csak hálaadás után szokott lenni.Ti tudtok valami mostanában esedékes akcióról? Pl. -10%-os húsvéti nyuszi, szent jozafát mennybemenetele alkalmából féláron, stbstb.
-
kokyt
senior tag
válasz
littlemole
üzenetére
Nekem is ez volt tegnap, de egy reset megoldotta a gondot. 15mp-ig tartsd elhúzva a kapcsolót, utána kapcsold be. Újra fog bootolni, nálam megjavult.
-
A jailbrake mennyire biztonságos? Garivesztés fent áll?
-
Gabás
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
az áfát vállalja át, vám pedig akkor nincs, ha az értékhatár alatt maradsz – 3G-s Kindlével + tokkal pl. meghaladhatod (ezt már párszor megbeszéltük)
-
a000
őstag
Most is él még az a dolog, hogy az USA-ból rendelt kindle-t az amazon ingyen szállítja és vám sincs rá?
-
littlemole
őstag
Egy pár napja gondom van a 3G internettel a kindle-n. Nem értem igazából mert most hogy kipróbáltam otthon a Wifi-vel rendesen rákapcsolódik. Délután meg 3G n keresztül rákapcsolódott az amazon boltjára ahonnal letöltött egy előzetest is egy könyvből.
Viszont ha bármilyen URL t írok be neki, nem kapcsolódik hozzá, csak próbálkozik majd a végén kiírja hogy nem tud kapcsolódni.
Valakinek volt hasonló? Van valami beállítási lehetőség 3G nél ami esetleg megváltozhatott? -
Az az ötletem támadt hogy létrehozhatnánk egy _zárt_ 6" ebook olvasós, (főként Kindle) portált, ahova feltölthetnénk mindenféle jó ebook-okat persze 6" olvasóra optimalizáltakat.
Bár nem tudom, lenne rá igény? -
February 12, 2011 06:00:00 AM Louisville KY US Departure Scan
Ez most milyen időben van US local vagy a felhasználó beállított időzónája szerint?
-
T. Almeida
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Megjött a stuff, a kijelzője döbbenetesen jó, az lcd-hez szokott szememnek szinte hihetetlen.

-
Tigerclaw
nagyúr
Franc, még mindig nem ért ide a megrendelt tok. (igaz feb. 10-16 közé jelzik, de minden más megjött már rég, amit ugyanakkor rendeltem) Legközelebb semmit nem rendelek az amazonról, csak azt amit az amazon szállít és nem külső cég.
-
February 11, 2011 11:46:42 AM US Shipment has left seller facility and is in transit

-
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nagyon szeretem a naptár funkciót mindenhol, és nem hiszem egy szoftveres alkalmazás dobta volna meg a költségeket. Meg ott a keyboard is, tök használható lenne.
De ahogy néztem a Kindle-re lehet programokat is letölteni??
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
A naptár és a többi kieg. csak olyan "sallang", ami a készülék árát megdobná, egy e-olvasónál - véleményem szerint - semmi szükség rá.
Arra ott van a pda, notebook, okostelefon és tsai.File támogatás: OK, elvesz a konvertálás néhány percet, de egyszerre úgyis csak egy regényt olvasok, belefér. Vagy valaki többszázat, többezret?

Szerintem.
-
Realradical
őstag
válasz
freddirty
üzenetére
Mondjuk nekem pont a háttérvilágítás nem hiányzik, kíméli a szemet az eink nagyon. A Kindle-ön csak azért filózok amit írtál, mert hátha jobb a kontrasztja, mint a Hanlinnak. Ilyen összehasonlítást viszont nem találtam sehol csak számokat táblázatban.
Amikor tőlem kérdezik, hogy mennyire könyvhatású az eink akkor, mindig elmondom, hogy egyszer mikor a rötyin mikor végeztem volt, hogy bele akartam tenni a leszakított wc papír darabkát könyvjelzőnek!
-
freddirty
senior tag
válasz
Realradical
üzenetére
Nekem ugyan nem volt még a kindle3 előtt einkes kijelzővel, ezért annyira azért nem is éltetném. Le7 hogy a többihez képest csúcs de attól még sebességben és kontrasztban messze elvan egy átlag felhasználó által elvártnál. Pusztán felhasználói szempontból nem érdekes a technológia, de nem szeretném látni a képernyőváltást, vagy szépen "eladhatóan" kell megvalósítani (pl. képernyőlapozási effekt). A kijelző háttérszíne messze van egy fehér papírlaptól (gyakorlatilag szürke) tehát a kontraszton is van még mit javítani.
Részemről akkor fogok egy ilyenbe beruházni és váltani pda-s/smartphone-os olvasásról amikor a fentieket megoldják, plusz még lesz korrekt háttérvilágítás is (az hogy majd ezt milyen techonlógiával oldják meg, az nekem tökmindegy, lehet eink/oled/rlcd/akármi ).
Addig is édesanyám fog örülni az ajándék kindle-nek mert neki a 60+ évével nincsenek ilyen igényei. (bár egy normális háttérvilágításnak örülne mert este a rácsíptetős megoldás nem túl kényelmes)
-
Balinov
titán
par hete volt alkalmam a Currys-ben megtapizni a Kindle-t. Kedvencem lett, ha ebook readert vennek, nem lenne kerdes, mit vegyek.
Volt mellette kirakva 2 fajta sony ereader, meg egy samsung E65, a sony meg csak,csak, de a samu az valami iszonyat mennyire otvar.
-
válasz
Flashback
üzenetére
Szerintem total mindegy, legyen sved. Vegulis legalisan laksz ott, nem?
Egyebkent a kinai cuccok eleg messze vannak a Kindletol sok szempontbol. Mostanaban nem talalkoztam eggyel se, de sebessegben es renderelesben nagyon ott van a K3 - meg ha nem is eszik annyi formatumot.
-
Ide kértem Svédbe a Kindle-t, viszont nyáron megint "otthon" fogok lakni. A számlázási cím akkor most magyar legyen vagy svéd? Még meg tudom változtatni.
-
válasz
T. Almeida
üzenetére
Fájl támogatás, Naptár... stb stb
-
Na most rendeltem meg ide Svédbe. Itt 40$-t még rászámoltak "Import Fees Deposit". Kíváncsi leszek, 15-17. írtak hogy ideér.
-
válasz
T. Almeida
üzenetére
és funkcióit tekintve?
-
kokyt
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Akkor két nap és a kezedben lesz

Nekem tegnap jött meg.
Néhány gondolatot megosztok, hátha másnak is első reader-ét szeretné venni, csak hezitál.
A kijelző tényleg furcsa TFT után, de remekül olvasható. Kicsit olyan mintha laminált újságlap lenne. Féltem az árnyalatok alacsony számától, meg a relatív kis felbontástól, de odab... csap rendesen. Szép rajzolatúak, nem pixelesek a betűk, mintha tényleg nyomtatott lenne, és még a képek is jól mutatnak rajta. Az anyagminőség is jó, nem recseg, nem ropog, egyben van az egész. Lemértem a whispernet sebességét (384 kbit/sec), teljesen használható, sokkal rosszabbra számítottam. A böngészőnél viszont véresen komolyan gondolták az experimantal-t, olyan is
Nem kényelmes, nem gyors, csak használható. -
freddirty
senior tag
Édasanyámnak születésnapjára nemrég beszereztem egy Kindle-t mivel nyárra vidékre szoktak költözni ahol nem tud könyvtárba járni.
/Magam már cirka 10 éve csak ebook fogyasztó vagyok mivel nem tudnám hova tenni a többlet papírkönyveket. részemről maradok továbbra is PDA-n mivel ott éjjel is gond nélkül megy az olvasás./
Sajnos a kindle azonban buta és nem képes olvasni minden formátumot amit az utóbbi egy évtizedben egy normál olvasó sw tud. (html, txt, rtf, doc, prc, epub) Sebaj az van itt az első hozzászólásban, hogy a calibre megoldja ezt a problémát. Nna. Egy frászt.
Az ebook könyvtáram 80%-a rtf (megjegyzem nagyon helyesen hisz ez a leguniverzálisabb formátum). Azonban ez az átokfajzat calibre képtelen helyes ékezetes mobi formátumú állományt előállítani rtf-ből. Állíthatok én akármilyen output fontot az ékezetek szépen el vannak **va. Azt vettem észre hogy konvertáláskor először html-be majd utána mobiba konvertál. Nosza wordbe betölt egy rtf-et majd saveas html. A HTML-t szépen konvertálja és csodálatosmód most már vannak ékezetek is.
A probléma ott van, hogy ki a fene fog többszáz(ezer?) könyvet egyenként konvertálgatni? Rámenne a fél életem. Kipróbáltam 1-2 batch konvertert de a kiemenetük nem győzőtt meg.
A másik problémám, hogy van azért 10-15%-nyi .doc könyvem is azokat meg egyáltalán nem kezeli a calibre.
Ezekután az a kérdésem hogy van-e valamilyen jól bejáratott workflow ezekre a problémákra, esetleg van a calibre alternatíva?
Ráadásul olyan amit egyszerűen egy szimpla felhasználó (édesanyám) is tud működtetni pár klikkel? Vagy ebben az esetben nem a kindle a megoldás hanem valami okosabb reader?ps.: érdekes, hogy a calibre-t androidos olvasóra állítva az epub kimenetre konvertálás rtf-ből kifogástalan. Bár már ez mindegy mert itt androidra is a uBook és végre el lehet hagyni ezt a teljesen felesleges calibre "middleware"-t.
-
Annyira begurultam hogy megvettem a fictionwise-ról a Tea with the Black Dragont. 10$ volt és már letöltöttem PDF és MOBI formátumban. Lehet paypal-al is fizetni, szerintem jó oldal

-
nTom
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
csakis
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Realradical
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Kanadahun fórumot ajánlom, ott nagyon sok könyvet találhatsz, torrentről is nagyon sok pakkot le lehet szedni ami akár egy egész könyvtárnyi is lehet. Persze szigorúan jogtiszta tartalmakra gondolok, ami tisztázatlan forrású, vagy szerzői jogok által védett arra rá nem klikkelek semmi szín alatt!
Új hozzászólás Aktív témák

Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tilos:
- könyvek illegális beszerzése
- adás-vétel
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

), de igazából engem most csak a saját háttér érdekel, többi egyelőre megfelelő, és nagyon elégedett vagyok a kis masinával, csak kár, hogy ma jött, amikor alig van rá időm..
, mégis sokat segít a döntésben!
) nem oszt, nem szoroz már.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)