Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Cifu #1 üzenetére

Ez nem tükrözi a valós használatot hanem ki van sarkítva egy adott célcsoporthoz (fhd multi játékok talán unlimited fps-el?). 4090-hez nem vesznek ilyen ramokat és esélyes hogy nem 1080p játszanak vele.
    Nálam (bár az is sarkos eset) 60hz 1600p-nél nem láttam érzékelhető lassulást 4800 cas40 vs 6000 cas32 esetén. Ahol 60 fps volt ott továbbra is 60-at láttam. De tudom ez az én esetem, nem általánosítható.
    Szerintem ez valós használatnál azaz 2k/4k esetén 10% alatti lesz, középkategóriás GPU-val. Nem azt mondom hogy ilyet kell venni de ennek is megvan a helye játékoknál is. (32eft volt a 4db kit összesen egyben, bár ez akciósan ennyi)
    Ez is csak úgy éri meg ha nagyon olcsó, itthon ilyen nincs azaz eléggé túlárazottak a lassabb modulok.
    Átlag játékos meg szerintem be sem állítja rendesen és hagyja a gyári 5200? vagy mi az ami default. Na meg 4 modullal AMD AM5 3600-ra áll be alapból ami egy vicc.

Gyorsba találtam egy valósabbbat bár ez is 4090-essel van de legalább nem fullhdban.

Új hozzászólás Aktív témák