Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Élménybeszámoló: Elephone W2 okosóra
-
LámaZ
addikt
válasz
cellpeti #146 üzenetére
Nos, az a bajom ezekkel az okosórákkal, hogy kb. egy napot bírják, és akkor minden este az okostelefon mellett ennek a töltésével is bajlódni kell, vagyis le kell venni a kézről őket, aztán az ember esetleg elfelejti visszatenni este (akkor elmarad az alvásidőmérés) vagy reggel, vagy magát a töltést felejti el – sok a macera.
Az okos karkötők azonban 2 hétig is működnek egy töltéssel. -
cellpeti
nagyúr
-
LámaZ
addikt
válasz
cellpeti #143 üzenetére
Megnéztem, de nálam kiesik, mert vagy nem vízhatlan, vagy nincs benne GPS-modul (már nem emlékszem, hogy min bukott el). Akkor már inkább a Zeblaze Blitz (feltettem a vágylistámra → wishlist)! (Pesze, nem olcsó, mint a mellékelt ábra mutatja.)
De ezek komplett okosórák, azt ne felejtsük el!
Olcsóbb megoldás a fitneszkarkötő, amely gyűjti az adatokat, és az agymunkát az okosteló végzi el. Ha már van okosteló, szerintem az okosóra fölösleges flanc, de ez szigorúan privát vélemény. :-) -
LámaZ
addikt
válasz
xy.zsolt #141 üzenetére
Nekem nem kell bemutatnod a kínaiakat, annyi trehányságot láttam már tőlük, hogy eddig-eddig-eddig^∞ vagyok tőle. Sokat bütyköltem már, forrasztottam, ragasztottam stb. gps-navigátoron és másokon, hogy használni tudjam őket. Most már nagyon utánajárok minden kínai cuccnak, mert van azért jó is.
Egyébként egy 2014-es kiadású GV08-as okosórám van (47$-ért vettem), nincs rá panaszom, de ritkán használom, mert keveset bírja az aksija. Mióta van ez a Mi Band 2-es okoskarkötőm, azóta ez van csak a karomon (ez kb. 3 hetet bírja, de már műszakilag túlhaladott, pedig a Xiaominek ez a legutolsó ilyen terméke).
Ránéztem a DZ09-esedre, látom 13€-ért kínálják. Azért az sejthető, hogy ennyi pénzért nem fog remekelni.
-
xy.zsolt
őstag
Hidd el az ég világon semmi, még csak le sem volt ideje esni....azóta szétszedteme.....szar vékony vezetékek, bronz érintkezők helyett merev fostalicska anyag, volt egy oda nem forrasztott vezeték is ami csak ugy lógott a semmibe.....szóval igazi trehány kínai munka és "minőség". És ezt a szemetet árulják itt komolyabb pénzért....annak a kezét is le kéne törni aki forgalmazni meri.
-
xy.zsolt
őstag
1hete jött meg a DZ09 mikor másodszor raktam bele a sim kártyát kiesett belőle a sim tartó fedél és azóta nem lehet bekapcsolni. Sajnálattal kell leírnom, hogy bármennyire is szép az óra sajnos egy filléres Kínai kacat. Senkinek sem ajánlom!!! Még "szerencse", hogy 3100FT-ért vettem és nem itthon 10-20 ezerért....mert amire itthon garanciában esetleg kicserélnék az is csak egy hulladék termék lenne ami bármikor széthullna és bedöglene. A tapasztalat amég működött az is vegyes....inkább sz@r mint hasznos.
-
cellpeti
nagyúr
KW88at rendelt már valaki?
-
cadtamas
tag
válasz
illes0102 #135 üzenetére
Jó cucc, de sose fogom megérteni a kínai ipar csökönyös ragaszkodását a használhatatlan mágneses töltőkhöz.
Nálam ez bármilyen okosóránál kizáró ok.
Van egy D6-osom, de idegbajt kapok tőle, hogy töltés közben gyakorlatilag nem lehet használni, mert állandóan szétkapcsol. -
bloggiold
tag
válasz
KamuMazsola #132 üzenetére
Jól néz ki, ennyi pénzért megéri, ha meg nem válik be akkor sem ér nagy veszteség. Engem érdekel majd a véleményed az óráról.
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
2 napja rendeltem egy Zeblaze ZeBand -et. egész jónak tűnik, bár még csak presaleban elérhető. ha valakinek megtetszene " GBZBD " kuponkóddal 26.55 euróról 19.35re le lehet vinni az árát. MiBand 2 helyett választottam, mivel ez elvileg tudja a valósidejű pulzusmérést. Alig várom, hogy ideérjen
-
vargaj
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Van nekem egy kínai DZ09-es órám és azt szeretném vissza rakni az eredeti szoftverét ha valakinek meg van az nagyon jó lenne amúgy mtk6261D cpu van benne. -
GéBé
tag
válasz
Macipalika #99 üzenetére
Időben sikerült erre válaszolnom
Az órát azóta is használom, szeretem nagyon. Időközben telefont cseréltem, OP3-al még több funkció működik, messenger, fb értesítések, gmail, minden megjön időben
BT notification app-al használva
-
KamuMazsola
őstag
Tegnap rendeltem egy ilyet, 30 dollár volt, most még akciósabb 27,99. Link, ha valakit érdekel. Majd ha érdekel valakit beszámolok róla milyen, mit tud. Valaki írta, hogy van benne gps, én nem látom a leírásban.
-
vargaj
csendes tag
Helló mindenkinek .
Van nekem egy dz09 mtk6261D procis órám nem tud valaki magyar menüt?
Vagy egy olyan szerkeztőt, ki tudnám bontani a fájlokat amivel tudnám módosítani. -
tfklv
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem Kínából egy G9 okosórát ez a GV08s órának egy újabb változata. Olyan gondom van vele ha új háttérképet állítok be lementem de ha valamelyik irányba lapozok egyet rögtön vissz áll az alap fekete háttérre. A másik, hogy sajnos a témát sem tudom állítani pedig a leírás és a bemutató videó szerint kétféle beállítás létezik. Egy rács elrendezésű és egy ahol körbe vannak az ikonok. De sajnos nincs az ikonok között olyan, hogy "Themes". Tudna ebben valaki segíteni ?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
nem vágyom okosórára, de ide irányítottak.
olyan fitnesz karkötőt keresek, ami méri a lefutott távot és annak idejét, illetve valamennyi zene ráfér és vezeték nélküli fülest párosíthatok hozzá
-
krisztofer20
csendes tag
Sziasztok!DZ09-re lehet más oratipusokat telepiteni?
-
sztoja
csendes tag
válasz
xy.zsolt #123 üzenetére
Köszönöm, én is láttam azt a videót (és a másik kettőt is, mert 3 van a DZ09-hez), de ez már rendszer szintű változtatást kíván meg a telefonon, és olyan mértékben nem kívánnék belemászni. Egy kicsit is jó .vxp óra skin megfelelne nekem, az idő, a dátum, az időjárás és esetleg az elem, pontosabban az üzemidő állapota az, amit jó lenne látnom, többre nincs szükség. Egy vxp fájl telepítése kb. 2 perc és meglenne, amit szeretnék.,
-
xy.zsolt
őstag
De itt van ez is, ami talán még részletesebben mutatja:
https://www.youtube.com/watch?v=6MYPVhas0Ok -
xy.zsolt
őstag
Nekem a napokban érkezik a DZ09...(3100ft volt szállítással)
Ehhez találtam videót, talán a tiedhez is használható az infó:
https://www.youtube.com/watch?v=dDRm7gsoqQE -
sztoja
csendes tag
Néhány nappal ezelőtt megjött az okos óra, amit kinéztem magamnak.Csak négy kritérium volt számomra fontos, nem igényeltem, hogy mindenféle, "sosem-fogom-használni" funkciója legyen:
1.) hozza az átlagos szolgáltatásokat
2.) lehessen önállóan telefonként is használni
3.) jó hangja legyen (telefonálás miatt)
4.) jól is nézzen ki, ne az átlag gagyi kinézetet hozza a gumiszíjjalA W90 volt az, ami a képek és leírások alapján ezt tudta. Mivel M.o-n ennek az ára 16-25 ezer között mozgott, kissé körbenéztem, és sikerült 5 ezer forintért találnom egyet, ami így még bőven a vámmentes összeghatár alatt volt.
Eddig minden igényemet kielégítette. A kinézete jó, szinte elegánsnak mondható (csak a mérete nagyobb a rendes óráknál), hagyományos, bőr hatású szíjjal érkezett. Önállóan telefonként jól használható, tisztán, elég hangosan (legalább is a lakásban) hallható mindkét oldalon a beszélgető fél. A telefonhoz párosítva jelzi a hívásokat rezgéssel és csengéssel, üzeneteket megjelenít, beállítástól függően mutat minden változást a telefonon (ezt kikapcsoltam időközben). Az egyéb funkciókat nem használom, bár lenne elég, egyetlen szívfájdalmam van, mégpedig az, hogy .apk fájlokat nem kehet telepíteni rá, így az általam favorizált óra-megjelenést sem, mert állítólag a kínai órák jó része csak .VXP fájlokat kezel, (persze lehet, hogy van erre is megoldás, amit nálam okosabbak megtaláltak).
Remélem ad némi útmutatást ez azoknak, akik smartwatch vásárláson gondolkoznak. Ha pedig valaki tudja, hogyan lehet óra skint telepíteni rá, és meg is osztaná itt, annak gondolom más is örülne. -
cadtamas
tag
válasz
IT_Sup_Zoli #118 üzenetére
Szinte bármelyik androidos okosóra jó lesz, de arra felhívom a figyelmedet, hogy a gps használat drasztikusan csökkenti az üzemidőt, ami egyébként sem túl acélos. (1-2 nap)
Kettőt tudok amiben biztos van használható gps
No.1 D5+
No.1 D6Az androidos okosórán olyat értek, amin adroid fut. 70-80 dollár környékén van a legolcsóbb.
-
IT_Sup_Zoli
újonc
Nekem olyan oksóra kéne, amiben gps is van és fel tudom rá telepíteni ezt: alkalmazás
A-gps nem elég, normál gps-es van?
-
Rapking
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy a dz09 telefonálás funkcióját letiltott, vagy live demo készülékekkel is tudom ugy használni mint teljes értékű telefon?
-
Gabix37
újonc
Sziasztok dz09 orára honnan lehet letölteni ora skineket,és hogyan lehet rárakni?ismeritek a facerepo.com oldalt?azokat a skineket hogy lehet felrakni?
-
frenk1
aktív tag
Sziasztok!Van egy dz09 okosórám, mely bluetoothon keresztül nem kapcsolódik egyik androidos telómhoz sem. Az órán, és a telón az eszköz láthatósága˘, bluetooth be van kapcsolva ?Mit tehetek ? Szofvteres hiba vagy a bluetoothnak annyi az órán ? Az óra újra lett indítva resetelve, de hiába . A sim kártya, micr sd kártxa , és minden más funkció tökéletesen működik, kivéve a bluetooth.A dz 09 okosórát hogyan lehet frissíteni új szofvert rárakni?Lehet ez megoldaná a problémát ?Van hivatalos oldal ahol le tudom frissíteni, vagy újta húzni a szofvtert a dz09 okosórán ?Ha igen hogyan ? Várom segítségeteket! Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok
Ehhez a DZ09 okosórához létezik magyar nyelv ? Letölthető valahonnan ? Nekem nem akad semmi találat , vagy csak rosszul keresem ...
Két napja van meg , amúgy kellemesen csalódtam benne . Jobb mint gondoltam , már csak egy magyar lokalizáció kéne a bódogsághoz
köszi
-
Ha megjött, írhatnál róla, mert nekem is tetszik a dizájn, és nem is vészesen drága.
Karpánt ügyben nézz rá az i5 Plus Touch Screen típusra. 4-5k között mozog az ára, akció függvényében. Találsz róla sok bemutatót, helyben is van egy rövid iromány a Logout-on. Mondjuk pulzusmérő az pont nincs benne.
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy ilyet magamnak. [link]
Alkalmazáson rendelve olcsóbb. tetszik benne, hogy nem kell tölteni, csak ezért fogott meg. Kíváncsian várom, de még egy hónap. :/
De a páromnak keresnék egy okosórát, vagy talán fitnesz karpántot, ami sokáig bírja szuflával, lépésszámláló és pulzusmérő is van benne, mutatja az értesítéseket, ahogy a Huawei B Zero is(nemcsak a meglétét, hanem el lehet rajta olvasni) -
cadtamas
tag
Valóban, rosszul emlékeztem.
-
gabor1017
csendes tag
Sziasztok!
Egy DZ09-es okosórát rendeltem. Telnoros kártyám van, azzal szeretném használni, de nem ismeri fel. Pannont lehet hálózatnak választani. Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan oldható meg? -
Ez az U8/U80 órák mennyire használhatóak? Fillérekért dobálják 10 dollár körül, néha alatta is ki lehet fogni. Olyan óra kellene, amin szépen látható az idő és dátum, észrevehetően jelzi a bejövő hívást (névvel, ha van), sms-t, Gmail, Facebook és Messenger értesítéseit, másra nem nagyon van szükségem. És persze 20 dollárnál ne legyen több. Az I5 Touch Plus majdnem ideális, csak az karperec. És ahogy olvasom, van, akinek problémái vannak a Gmail értesítéssel.
-
Tóth11
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Ki kellene cserélni a szoftvert a DZ09 órámban de nem merek hozzáfogni. Találtam ugyan leírást de nem magyarul. Ha valaki már csinálta megosztaná velem hogyan kell? -
nokiae51
tag
Sziasztok!
Valaki használ esetleg ilyen okos órát:
http://azolcsosag.hu/no1-g2-bluetooth-okos-ora-magassag-merovel-feketeNO.1.G2 a pontos típusa.
Vélemény érdekelne,és hogy ki és honnan lehet megrendelni?Várom a érdembeli hozzáoszlásokat!
Köszönöm mindenkinek!
-
DJGABI
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest