- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Persze, hogy kifolyik, amikor a villódzás okozza ezt. Az nem szűnik meg attól, hogy a kijelző kikapcsolása mellett a feszültség csökkentésével is sötétíti a kijelzőt.
Ami nem szerintem van így és nem állítólagos, hanem te magad is meggyőződhetnél a tényéről, ha legalább a cikkben lévő videót megnéznéd.Bociska, de nem kell a videót megnéznem (nem mintha nem láttam ovlna ilyet már 100x), mert ilyet már a szakközépben is elégszer láttunk. Kicsit régebbóta benne vagyok. És nmég mindig képtelen vagy megérteni, hogy nem olyan egyszerű a probléma, hogy villog, aztán kezit csókolom. NMég mindig ezzel próbálsz védekezni, úgyhogy feladom. Aki képtelen megérteni, azzal nincs mit kezdeni.
U.i.: azért sokan tök jól megvannak a 2000Hz-es feletti PWM-el, miközben a fél millió feletti apple, meg samsung telókkal szétesik a fejük.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest