Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem átköltöz a tekető. De a helye... Ballal fogva is jpbbkezesnek pocsék helyen van.
Ámde jobbkézzel fogva ballal is tré a pozició. No sebaj, a lényeg, hogy "van!" . -
Obyboy
addikt
Kicsit olyan érzésem van, hogy azért nem volt még ilyen a telefonokon mert nem volt rá szükség. De remélem sikerül valami értelmes funkciót adni neki.
-
judas13
veterán
Így van, másnak nincs ilyenje. Tényleg nálam egyre jobban várós ez a CMF kézség!
-
Nekem pont az volt a gondolatom, hogy a kamerához teszik, és egy zoom állítási lehetőséget ad.
Arról meg már csak álmodom, hogy nem digitális, hanem optikai, de ebben az ársávban ez nem valósul meg (talán majd a Nothing Phone 3-mal) -
mad823
őstag
válasz
Emericus Max
üzenetére
A kérdés, hogy mire lesz végül jó, mert az elhelyezése semmi jót nem sejtet. Jobbkezesek egy kézzel gyakorlatilag nem érik el portré módban, de tulajdonképpen landscape módban is hülye helyen van jobb alul. Na mindegy, majd meglátjuk.
-
Emericus Max
aktív tag
Hmm érdekes. Végre valami egyedi ötlet a folyamatos majmolás helyett. A Nothing nagyon jól csinálja ezt az identitás építést. A glyph interfész sem egy nagy truváj, de egyedi megjelenést ad. Ez a tárcsa sem fogja megváltani a világot, de másnak nincs ilyenje, szóval megint csak valami egyedi. A vásárlók szeretik ezt, mert nem csak a szokásos 'biggest and the best, better than the rest' filozófia..
Nekem tetszik ez a hozzáállás. -
novinyul
veterán
Az a bizonyos retro érzés
De jó is volt az a kis tárcsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De jó is volt az a kis tárcsa