Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
#86883328 #22501 üzenetére
Szerintem érthető volt. Én is voltam ebben az ördögi körben, és pont a sample gyűjtésre kattantam rá. Volt olyan, hogy 1-2 hónap alatt ~50 mintát rendeltem, dekantot és gyári mintát vegyesen. Igazából engem az "hozott le", hogy egyszerűen nem találtam olyat, ami igazán tartósan lekötötte volna az orrom/agyam figyelmét. Van még néhány, amit majd szeretnék beszerezni, csak hogy tudjam milyen, de már nem akarok 100k-kat rááldozni erre a hobbyra. Inkább visszatérek egy az utóbbi években kicsit elhanyagolt másikhoz. Mondjuk az is egy pénztemető, ha az ember nem figyel, és eszetlenül áll hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest