-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz bbdzyx #22000 üzenetére
Na közben kipróbáltam a mintákat, amik jöttek a csomival. A L’Homme á la Rose az elején éles, hivalkodó, de nőiesen rózsás, amiből nem sok marad meg, 2 óra múlva a leszáradása olyan mintha vennénk az Office For Men erős ambroxanját és egy lehelletnyi Hermés H24-hez hasonló zsályával bolondítanánk meg.
A sima OUD jött még, ezt már szagoltam, most jobban tetszik. A nyitánya a Baccarat-hoz hasonló fogorvosi rendelő/betadin, de csak egy pár perc kell neki és egy megfoghatatlanul egyedi, enyhén púderes, kerek és meleg illat alakul ki. Ez annyira well-blended, hogy egy jegyet sem tudok kiemelni, de nagyon kellemes.
A Grand Soir és az oud kollekción kívül igazán nincs is hideg idős illata a háznak. Tudom, hogy a friss cuccokat kedveli, de előrukkolhatna Francis barátunk valami tökös őszi, fás illattal is. Na majd talán a Dior orraként kapunk egy ilyet. Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy a kinevezése milyen hatással lesz a saját neve alatt futó brandre.“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!