- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
DC++ kötelező - még egy ekkora hülyeséget! Nem tudom ki találta ki, de tényleg így van. Egyszer megkérdeztem egy optól hogy miért nem jó a sima DC, mire azt válaszolta: mert nincs ott a tag a leírás végén, így nem lehet tudni hány hubon vagy. Mondom neki hogy elég egyszerű: egyen. Töbön ugyanis DC-vel nem lehet. Slotok számát az is megadja, limites DC nincs, ez után mi a baj? Erre már nem tudott válaszolni... azt mondta majd meglátja mit tehet....
-
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, igaz hogy a DC++-nak igen sok előnye van, de van egy pár olyan hátránya, ami mindig annyira zavart, hogy visszatértem a simához.
Pl: mi van ha be akarsz lépni a mátrixra, és azt mondja tele a hub? Zárhatod be az ablakot, aztán Kedvencek, és újrapróba
Pl: a egy embertől több cuccot akarsz tölteni, akkor nem lehet meghatározni, hogy milyen sorrendben töltse a cuccokat!
Pl: nekem sokkal jobban bejön az az elrendezés, hogy kitől töltök valamit, minthogy melyik mappába... úgyis mindet ugyanoda töltöm... -
Panther
HÁZIGAZDA
DC++ ugy ahogy
sima DC: az jobb, szal azt igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest