- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
DeSanto #2556 üzenetére
persze, hogy nem erted az ilyen irigy embereket, mer nem voltal meg ugy, hogy a ket idiota lakotarsad miatt, akiknel megy 1-1 azureus (bittorent kliens) es egyiknel meg emelle egy dc is, szoval miattuk nem tudsz szart sem csinalni, mert a google is tobb, mint egy perc alatt tolt be (pedig van vagy 2k az egesz oldal kodja, ami ugye elhanyagolhato mondjuk egy lenyegi tartalommal biro oldalhoz kepest)
azt kellene felfogni az embereknek, hogy ha valamit kozosen hasznalnak, akkor legyenek mar tekintettel a masikra is
es ha mar kerdezted, ha lefoglalja a savszelesseget, akkor a koveytkezok valamelyike lehet:
-ellehetetleniti masok internetezeset
-ellehetetleniti masok internetezeset, ezert azok kihuzzak a kabelt (jo, en nem a kabelt szoktam lehuzni, en a royuterben letiltom nekik a netet)
-ellehetetleniti masok internetezeset, ezert azok pofanvagjak egy szivlapattal
es bar gondolom nehez tullatni azon, hogy horoszkop, meg tutitinipunci.com, de az en agyam pl akkor tudott elborulni, mikor ftp kapcsolaton keresztul egy 300 byte-os file azalatt nem masott fel a szerverre, amig en a negyedikrol lesetaltam, elszivtam egy cigit, es visszaertem - szoval igen, van, akinek nagy problema, foleg, hogy az eppen fizetos munkam volt, es nem tudtam feltolteni
neked is csak annyit tudok javasolni, hogy probalj meg nemi empatiat mutatni, mert konnyeden megeshet, hogy egyszer majd te kerulsz a fasz masik vegere, s van egy olyan erzesem, hogy mind kozul a te hangod lesz a legnagyobb, mikor sirni kell, hogy nem jut savszel
p.s.: elnezest az off-ert
G@ben: a savszeleseghasznalat tisztazasa erdekeben imho dobj fel egy dumeter-t (Bovebben: [link]), abbol egyertelmuen kiderul, hogy mennyit is hasznalsz - a dc sebessegmeroje enyhen szolva is pontatlan (bar inkabb neveznem hulladeknak), ezenkivul akar meg az is megeshet, hogy beszedtel valami spyware-t, epp frissitest tolt egy program, vagy akar a rendszer, es valoban lefoglalod a netet -
e=mc²
őstag
válasz
DeSanto #2556 üzenetére
felig meddig igaza van.... manapsag mar egy jobb honlap letoltese is fel/1mb korul van, ami tudf sokaig is tartani a betoltese, a a savszel le van terhelve...
Mellesleg en ezert is hasznalok cfosspeedet, hogy tudjam a netet hasznalo programokat priorizalni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest