- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
válasz
duracell89 #837 üzenetére
igen ez így van, sajnos. sokak szerint sokat hibázik, bár erre valaki ezt mondja hogy akkor használj strong-ot, az 1-2 fokkal jobb, de van akinek a reakciója erre is ugyanaz : nem jó, hibázik!
valóban, sajnos tényleg van olyan aki a letöltött hibás fájlokat ossza meg. ezért is lett kitiltva hwb-ről a többszálas kliens, hogy az ilyet kiküszöböljék, bár ezzel szerintem sokra nem mennek, mert attól még máshonnan lehet tölteni többszálassal, és ugyanúgy visszaoszthatják a hibás cuccokat...na mindegy
BCDC nem rossz valóban, bár én CZDC-t használok ''hwb'' esetében. többszálasból pedig strong-ot
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
válasz
pyrannha #831 üzenetére
ok köszi, nem is figyeltem
amúgy kliensemuláció :
Kolin nem igazán vagyok, inkább csak HWB-n, de ugye már mondtam hogy most ott is kitiltották a többszálas klienseket. és a kliensemuláció pedig nem segít semmit, hiába lövöd át next vagy strong esetében is DC++ -ra, úgyanúgy banolják a többszálas klienst alkalmazó felhasználót, persze lehet hogy ez csak HWB-n van így nem tudom. -
roPHka
senior tag
-
roPHka
senior tag
válasz
Cathfaern #827 üzenetére
próbáltam, úgy is, úgy nem volt gázos. amúgy az az egy két pattogás belefér, nem gond. kb 20számból 1-2 olyan néha csak, viszont volt hogy xpand rally demót szedtem le többszálról és hibát írt ki telepítéskor, aztán leszedtem egy szálon ugyanattól akitől eredetileg akartam és jó lett
meg még sorolhatnám...
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
alapbeállítások mellett automatikus, de úgy tudom beállításoknál le lehet állítani/tiltani
apropó : HWB hub kitiltotta a többszálas klienseket.
mondjuk nem is olyan jók azok. az addig tiszta hogy gyorsabbak de sajnos van hogy ha többszálról töltöm ugyanazt a dolgot az adott fálj részeinek ''egyberakosgatása'' nem sikerül jól, ezért hibás lesz a fájl
vagy zenénél pl néha pattoggás figyelhető meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest