- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
Sick Boy #2072 üzenetére
Hi!
1.lépés:
Ki kell másolnod vhova a ''még nem letöltött file''-okat!!
2.lépés:
Reinstall
3.lépés:
Dc++ install
4.lépés:
A lementett file-ikat visszamásolni a ''még nem letöltött file''-ok mappájába!!!
5.lépés:
a file-ok nevében benne van a TTH-ja, ezt kimásolod, rákeresel és letöltöd a ''még nem letöltött file''-ba
Aztán kész is.
Remélem érthető volt.
Cs,
Forest -
Mag
senior tag
válasz
Sick Boy #1212 üzenetére
Ennek orvoslására találták ki a privát FTP-ket,lásd: insane,dakota..stb
Véleményem szerint megéri az a havi 1500ft azt hogy cserébe mindig megbizhato forrásbol töltesz(150Kval),ami nem szakad meg,nem dobál le,garantáltan jo minöségü a cucc ,egyszerü beálitani (igaz dc++ se bonyolult) ,és még feltöltened se kell. (ez utobbit a leleményesebbje persze megoldja dc++ esetén is : )))
Másik poén ha le akarok szedni egy albumot, legyen az vmi jo régi külföldi ,azt elöbb megtalálom a svéd hubokon mint egy bármely hazai elöadot a magyar hubokon.Mert vagy 2kval jön,vagy megszakad..stb-stb.
Svédek egy rendkivül jo modoru népség,meg ugymint mi, persze ott 20e Ftnek megfelelö ottani pénzért 8 Mbites netet kapsz.
Ami engem illet mint azt már korábban leirtam én is fékelek,tehát senki se tud rolam tölteni.... hogymiért? Hát azért mert semmi értelmét nem látom hogy az itthoni ki vacak netemmel 8K val töltsek fel. cFos-t meg nem teszek fel mert szeretek online jáccani,nem akarok utána azzal szivni hogy esetleg elszarja a netkodot.Persze ennek 1% nyi az esélye ,de még akkor se kockártatok ilyet ,puszira másokért...inkább a fékelés.
Kiszámoltam ha napi 10 órán át töltesz fel 8Kval ,és az év minden napján megy a géped,akkor 1 év eltelével 100 GB -ot tudsz feltölteni.Ez nevetséges,ennyiért kár strapálni magamat,meg disconnectelni a sok usert aki tölt rolam ha éppen mennék játszani.
Szerveremen (100Mbit) megosztottam egy 2 CD-s játékot,és hagytam 1 héten át hagy szedjenek,olyan 700 GB körüli uploadot ért el a gép (15 - 20%os sávszélkihasználás mellett) ! 7 nap alatt ,ezt az otthoni netemmel 7 (!) év alatt töltöttem volna fel.
Szoval a DC++ a mai Mo.-i lakossági netszolgáltatással életképtelen.Olyan az ha otthonrol ADSL el töltesz fel,mintha a Balatont akarnád egy evökanállal kimerni...semmi értelme.
Kicsit össze kéne fogni és gépeket betenni netszolgáltatokhoz, már 17.000 Ft+áfa/hónaptol lehet gépet elhelyezni 1Gigabiten,korlátlan adatforgalommal.
Ki lehet számolni hogy ez hány ADSL-es ember tudna kiszolgálni,még akkor is ha csak 80% os a kihasználtság akkor is több százban lehetne mérni.
Persze itt lehet fellépne az insane,és dakota szindróma : ((
De egy probát megérne. -
e=mc²
őstag
válasz
Sick Boy #1212 üzenetére
Üdv!
Sokszor én is rohadtul ideges tudok lenni, de a lényeg a türelem. Lehet hogy vki csak épp 7végén van fenn és majd köv héten is lesz, lehet hogy épp nincs nete vagy 1xüen kikapcsolta a gépét, és nem azért hogy veled ki...szon.
A fakerekre meg az opoknak kellene ügyelni, csak hát ők sincsenek a helyzet magaslatán, jobban mondva b...nak az egészre. 1 azaz egy darab opot ismerek aki tényleg jól végzi munkáját és még újnak számít.
Pont az ilyenek miatt csináltam saját hubot, hogy ne kelljen idegeskedni, de a kisebb hubokat sem hagyják békén. Csütörtök éjjel vki 10000 !!!!! nickel jött be a hubra nemtom hogy csinálta, és mind1iknél volt kb 500gb megosztása. óránkánt beirta hogy ....... has your hub nem emléxem pontosan a névre, de hajnalban mikor megláttam rohadtul nemtudtam mit csináljak. hubot leállítottam majd restart de nem jött vissza azóta. Remélem nem is fog. Az ilyen egyén az aki gyilkolni tud szgépes játékok miatt....
A problémádra meg annyit mondanék, hogy a magyar huboknak nehezen lehet megfelelni, bár én mint dsl, 3nál többen soha nem voltam.
A hud dob le, vagy a kapcsolatod szakad meg? Ha ledob a hub, akkor a letöltésnek még folytatódni a kell ( ez nem ua. mint a hubról lelépők töltéseinek megszakítása beéállítás!). Ha szakad akkor nem a dc vel van a gond.
Igen a dc nagyon jó kis program, és nem arra lenne hogy na most letöltök 2 gamet azt szevasztok, hanem tényleg fennmaradni és nem irigykedni, hogy ''na most csakazértsem töltöd le ezt tőlem''!
Nem a szabályokat kéne ''finomítani'', hanem opokat cserélni ill. komolyabban ellenőrizni az user megosztását/beállítását. -
corlagon
senior tag
válasz
Sick Boy #1212 üzenetére
Huh... negatív hullámok...
Pár tanács, nem kioktatni akarlak, tényleg csak segíteni (úgy veszem ki, nem rég óta DC-zel [megint]):
1. Keress olyan usereket, akiktől biztos hogy full speeddel jön az anyag és T3-asak. Az OP-ok közt biztos van ilyen, az Ip-címüket ha nézed, az egyetemi userek jók - tölts le tőlük bármit, ha 1-2K-val jön, a te gépedben van a hiba.
2. Magyar hubokon pár megás cuccok felett - szigorúan szvsz - csak T3-asoktól érdemes tölteni, talán pár T1-estől, a többit felejtsd el. IT-szempontból normálisabb országokban (mindenhol, kiv. MO) mehet a Cable, esetleg DSL is.
3. Nagyobb fájlból csak olyat tölts, ami sok embernek megvan (TTH stimmel), azt is érdemesebb nagy hubokon keresni. 2-3-ra bemész, belöksz egy csomó ''search alternative''-t, aztán mehet a gép napokon át. Én magyar hubra inkább csak a chatért megyek, meg pár kedvenc T3-ért.
4. A disconnectelés paraszt szokás, de a DSL/Cable sajátja, lásd 2. pont. Az upload limitelést se értettem soha - mér nem használnak cFos-t? Rejtély. A hub kapcsolat-megszakadás sajna előfordul, ráadásul néha nem lehet megtalálni az okát, engem a Mátrix dobált le régen, csak a windows reinstall segített.
5. A rendszerezett megosztásra büszke lehetsz, ritka, mint a fehér holló. Amúgy a share kb. fele nekem is MP3...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EAFC 25
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest