- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
ngabor2 #2276 üzenetére
[»»D•I•A•B•L•O««][.::M€†al N€†work::.]
diablohub.myip.hu:4111 <----CÍM
[HUN]=--=[Life starts after Death... Welcome to the Hell!]=--=[Max. 9.000+ user]=--=[.::M۠al N۠work::.]
Kedvebc hubot hozz létre,és írd be őket.Aztán connect.:))
Igen,kell reboot.Az a win már csak ilyen!Sok sikert a töltögetéshez.
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
válasz
corlagon #2272 üzenetére
Emléxem.Elvileg...és gyakorlatilag....a különbség.Tudod.
ngabor2:Aktív módban érdemes lenned.Nem tudom;hogy van-e router-ed,vagy valami más internetmegosztód.Ha van,akkor inkább passzív lehetsz;de kis szenvedéssel be lehet állítani az aktív módót is.IP-hez semmit se kell kell beírni.
Bővebben: link
Itt sokminden le van írva.Elmodhatnám,de fölösleges.Ha elakadsz,akkor lehet kérdezni.Egyébként BCDC-t használj.Az a legjobb az egyszálasok között.Ha többszálas kell,akkor strong,RM,vagy zDC.Én a strongot javaslom. -
-
Totyi
őstag
Hát igen!Most az RC9 van nálam.Eddig stabil.Az rmDC 5 hónapig jó volt.Most nem tudom használni, állandóan fagy.2 napja jelent meg,gondoltam beírom,hátha jobb,mint az előzők.Ha lefutnak a töltéseim,akkor kipróbálom;hogy milyen.Ahány gép annyi DC szokás.Lehet;hogy nálad nem jó,de lehet;hogy másnál igen.Próba cseresznye.
-
Totyi
őstag
StrongDC++ RC10
2005.07.24! -
Totyi
őstag
válasz
MyKonzerv #2194 üzenetére
Ahány gép annyi szokás! -
Totyi
őstag
Van egy két tapasztalatom a többszálas kliensekkel;hátha segít vkinek.
rmDC++:sztem a legjobb kliens.SP nélküli windows-on állandóan szarakodott(nálam).SP2-vel integrált win-en tök jól ment,kb 4 nappal ezelőttig.1 napig szenvedtem.Állandóan fagyott,egyszerűen megállt a letöltés;a feltöltés pedig ment.Áttértem a mátrixos féle strongra.3 óráig jó volt.Utána az istennek nem akart tölteni(nem fagyott).Portokat alaphelyzetben használtam,de tanácsra megváltoztattam.Jó lett,csak nem akart az istennek se full sávval tölteni(cfos segíti a letöltést).1024 helyett csak olyan 900-al.Néha felment 1024-re kb fél percig,majd vissza 900 körülire.Nem mondjátok;hogy nem volt elég szegmens;volt mert tudom;hogy volt.Meguntam.Felraktam egy másik cfos speed klienst(1.06).Ezzel se lett jobb.Most az rmDC++ használom,de nem azt;hanem újból beállítottam mindent.-és másik helyre raktam;nem oda ahol eddig volt.Eddig jó.Kb 2 órája.
Nem értem ezt a dc-t.Mindíg van vmi kínja.Hogy a proci használat 100%,hol fagy mint az állat.Vkinek van hasonló tapasztalata? -
Totyi
őstag
válasz
Motion_Blur #2089 üzenetére
A google a barátod!
Már,ha erre gondoltál. -
Totyi
őstag
Ha az rmDC-t használod;akkor érdemes felrakni a cfosspeed nevű hálózati csomagoptimalizáló programot.Bővebben: link
Itt a topicja.Szvsz is az rmDC a legjobb.
MOD:a mátrixon nincs tiltva,a többi nagy hubokon igen.Érdemes beállítani az emulációt.
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Nagyon fura jelenséget tapasztaltam,és gondoltam leírom nektek;hátha segítek vkinek.Rendes,normális standard XP(SP nélküli) windows-al az összes többszálas kliens chrashed hibával leáll.Teljesen vátozatos időkben.Ment 2 hétig:semmi.Aztán 1 óránként.Szereztem egy SP2-vel integrált windows-t,és azóta nem történt ilyen probléma.A szoftverkörnyezet megváltozott,de nem értem miért nem jön elő a hiba.Mindezt azért írtam le,hátha tudok másnak segíteni.
Köszönöm a figyelmet. -
Totyi
őstag
Igen,innen szedtem le én is.Ez ugyanaz,amit még régebben letöltöttem,és ez is leállt.De most az sp2-es win van fenn,és eddig nem volt gond.Lehet,hogy van összefüggés.Ki tudja.Volt olyan hogy 2 hétig ment hiba nélkül,utána meg 2 óránként beadta a kulcsot.Nem értem.Majd elválik mi lesz,azért köszönöm a fáradozást.Leköteleztél.
-
Totyi
őstag
Kösz a felvilágosítást;akkor nagyjából jól gondoltam.
Miért nem jó az rmDC?Nekem tökéletes,jobb mint a strong.
És hogy nem stabil?Nem!Néha összeomlik vmilyen crashed hibával.-DE az összes(strong,z)is!A sima dc++ is.A z uccsó teljesen stabil a 0.306-os sima dc++ volt.BCDC CZDC-t nem ismerem.A strongot,csak bezárni lehet a crashed hibánál,addig az rm tovább vihető restart nélkül.Nekem sokkal jobb az rm,mint a strong.Kíváncsi lennék a tapasztalatodra. -
Totyi
őstag
Sziasztok.Egy ravasz kérdésem lenne:hogy is működik igazából a tth alapján történő letöltés.Gondolok a többszálas kliensekre.Elképzeléseim vannak;de nem tom helytállóak-e?
-
Totyi
őstag
Miért van az,hogy egy film végét tök lassan tölti le az rmDC++?Vmi beállítás nincs erre?
-
Totyi
őstag
Hali emberek.Miért van a dc-ben a has crashed hiba?Ez vmi bug?
-
Totyi
őstag
Mi a többszálú letöltéseknél a segmens(?) vagy mi?Mit takar?
-
Totyi
őstag
Sziasztok.Van egy kis gondom az rmdc-vel.Hiába állítom be az upload limitet,úgyanúgy 30 kb/s-on marad.Mi lehet a baj?
-
Totyi
őstag
Sziasztok.Bcdc 0.670b klienssel nem tudok semmit se;fáljlistát sem letölteni.A feltöltés megy.Mi lehet a baj?Tűzfal kikapcsolva(win).
-
Totyi
őstag
válasz
corlagon #1603 üzenetére
No csak azért kérdem,mert rengetegen használják,és ez igencsak nagy adatforgalmat jelent.Nem írom,hogy nekem mennyi,mert másnak 10X ennyi.
rii:egyet nem értek.Ha tudják,hogy van;és igencsak illegális,akkor miért nem tesznek semmit?Nem mintha kéne,csak kérdezem.Vagy nem tudnak mit csinálni?Mire jók a huboknál a restart?
-
Totyi
őstag
Tényleg,hallottatok olyan vkiről aki lebukott a dc miatt?Vagy kazaa,vagy más fájlcserélő kliens miatt?Ilyenkor mi a teendő vajon?
-
-
Totyi
őstag
válasz
Darth_Revan #1594 üzenetére
Igen a megosztott tartalom.Mert ugye demót miért ne lehetne megosztani?
A zene,tört játék,film,program már más téma.Az már illegális.Ha nincs meg az eredeti,akkor illegális;ha lemásoltad. -
Totyi
őstag
Sziasztok.Kérdésem a köv lenne:reggel dc-tem,semmi gond hub lista 4 másodpec alatt lejött.Most már 20 perce szenvedek,se magyar se külföldi lista.Szeretném,ha valaki lenne olyan szíves,rendes;hogy ezejnek a huboknak a cimét leírja nekem,hátha úgy tudok csatlakozni.(külföldi,alapértelmezett listában ott van):gabber machine,house of gabber(magyar);elite<---asszem így írják.Köszönöm.
-
-
Totyi
őstag
válasz
Mr Bond 007 #1112 üzenetére
Köcce,megvan;csak el volt dugva.Te szoktad használni?
-
Totyi
őstag
Egy kérdésem lenne:hogy lehet törölni alul a listban azt hog le töltse már tovább az adott fájlt?Van vmi mgszakításde álanóan újra akar kapcsolódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest