- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
corlagon #1686 üzenetére
Az elmult pár perc termése...
''Hali. Van a gép elött OP ? Fontos lenne''
''nincs meg vaqlakinek Britney-töl a Do somrthin cimü szám???????????? ''
''a doom 3 mennyi idő lenne leszedni kb? ''
''Van valakinek jó PS 2 Emulátora?''
''...privi..''
Ha netán vkinek válaszolok tuti lesz vki oylan aki beleköt, hogy az nem is ugy van... mondjuk lehet hogy igaza van és én tudom rosszul, de akko is olyan tahó módra, hogy inkább hagyom... -
e=mc²
őstag
Nem ijesztgetés. Passzív passzívtól nemtud tölteni, tehát célszerű aktívnak lenni. Nem kell kiálnod a router mögül, csak port forwardingolni kell egy portot a te géped ip címére, és ezt a portot kell megadni az aktív résznél a dc-ben.
Linuxos tűzfal is jó csak abban is be kell állítani, hogy a dcnek milyen portra tcp és udp is legyen nyitva...
Minap halt meg az én d-link 604em (vissza lett küldve garanciával, de még azt sem tom mi van vele... pont ugyanugy, hogy bármilyen ipvel voltam a gépen nemtudtam elérni... sem egy kiseb sztech boltban sem ahova bevittem.)
Természetesen ha nem megy a dc akkor nemtudnak tőled tölteni
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
válasz
!player! #1513 üzenetére
Bővebben: link viszont nekem nem jön be...
-
e=mc²
őstag
válasz
agrarfiatal #1485 üzenetére
Nem
Telepítsd egy másik mappába és a dcplusplus.xml -t a favorites.xml-t, a queue.xml-t meg ha van akkor notepad.txt-t ill ha akarod a logokat másold át az uj progi könyvtárába. -
e=mc²
őstag
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
http://www.dcinfo.org/publichublist.config.bz2
http://guinevere.no-ip.org/publichubs.config ?
Bővebben: link -
e=mc²
őstag
válasz
DamonBounce #1331 üzenetére
Igen a részeredményeket is kijelzi.
De látod ha megvan vkinél kijelzi melyik hubon melyik usernél.
Úgy keres ahogy a dcben is keresnél. -
e=mc²
őstag
válasz
DamonBounce #1326 üzenetére
Próbáld meg a MoGLO search progit.
-
e=mc²
őstag
válasz
Dilikutya #1233 üzenetére
Hi!
Többszálas kliensről:
Nagyobb %ban szedtem le hibásan adatot mint bármi más egyszálas klienssel.
Így is slothiány van a hubokon ezért is kell a slotreform... Csak ugye nem idióta módon ahogy 1esek ezt teszik
Tessék T3/T1/Cable ről szedni onnan tud jönni nagyon jól, ha meg szarul jön akkor szólsz opnak.
8k min limit mellett simán lehet max sebességgel tölteni. Legalább ennyire ne b..sszunk már ki másokkal. Neked miért is számít ez a +4kb/s upload?
Mag: Ha már csalsz legalább ne hangoztasd.
Mindenkinek: Nem kötelező használni a dc-t!
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
válasz
Sick Boy #1212 üzenetére
Üdv!
Sokszor én is rohadtul ideges tudok lenni, de a lényeg a türelem. Lehet hogy vki csak épp 7végén van fenn és majd köv héten is lesz, lehet hogy épp nincs nete vagy 1xüen kikapcsolta a gépét, és nem azért hogy veled ki...szon.
A fakerekre meg az opoknak kellene ügyelni, csak hát ők sincsenek a helyzet magaslatán, jobban mondva b...nak az egészre. 1 azaz egy darab opot ismerek aki tényleg jól végzi munkáját és még újnak számít.
Pont az ilyenek miatt csináltam saját hubot, hogy ne kelljen idegeskedni, de a kisebb hubokat sem hagyják békén. Csütörtök éjjel vki 10000 !!!!! nickel jött be a hubra nemtom hogy csinálta, és mind1iknél volt kb 500gb megosztása. óránkánt beirta hogy ....... has your hub nem emléxem pontosan a névre, de hajnalban mikor megláttam rohadtul nemtudtam mit csináljak. hubot leállítottam majd restart de nem jött vissza azóta. Remélem nem is fog. Az ilyen egyén az aki gyilkolni tud szgépes játékok miatt....
A problémádra meg annyit mondanék, hogy a magyar huboknak nehezen lehet megfelelni, bár én mint dsl, 3nál többen soha nem voltam.
A hud dob le, vagy a kapcsolatod szakad meg? Ha ledob a hub, akkor a letöltésnek még folytatódni a kell ( ez nem ua. mint a hubról lelépők töltéseinek megszakítása beéállítás!). Ha szakad akkor nem a dc vel van a gond.
Igen a dc nagyon jó kis program, és nem arra lenne hogy na most letöltök 2 gamet azt szevasztok, hanem tényleg fennmaradni és nem irigykedni, hogy ''na most csakazértsem töltöd le ezt tőlem''!
Nem a szabályokat kéne ''finomítani'', hanem opokat cserélni ill. komolyabban ellenőrizni az user megosztását/beállítását. -
e=mc²
őstag
Szia!
Én válaszoltam neked, de itt is megteszem
bug = hiba vagyis az a verzio amit használsz hibás, hibákat generál. Ilyenkor 1et tehetsz, lecseréled ezt a klienst.
Másik: nincs jogusultságod: egy lelkes moderátor/házigazda úgy gondolta, hogy felesleges az a topic, és bezárta, senkisem tud bele irni, csak a moderátorok/házigazdák.
Többszálon tud pl ndc, nextdc, zdc, rmdc, de azt tudnod, kell, hoyg ezek elvileg tiltottak a magyar hubokon, és kick/ban jár érte. -
e=mc²
őstag
válasz
vtechun #1180 üzenetére
1. Dc nek olyan portot adsz meg amilyet akarsz, csak ne legyen ütközés más programmal... majd ird be a kiválasztott portot a dc beállítások/aktív részéhez is.
2. Bittorrentet én is használok, (azureus, Abc) és ugye sok kapcsolat lesz a háttérben, fel-le, ami igencsak belassítja a dc-t és a böngészést is. -
e=mc²
őstag
válasz
Integra #1178 üzenetére
A magyar publikus listák az alábbiak:
http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config
Külföldi publikus lista:
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
http://www.dcinfo.org/publichublist.config.bz2
http://guinevere.no-ip.org/publichubs.config
Bcdc alapértelmezett notepadja -
e=mc²
őstag
válasz
realist #1134 üzenetére
Nemismerem igazán, viszont gondolom úgy működik mint a többi. Állíts be a 411 es portra ki ill. bemenő tcp ill. udp rule-t. (A dc-ben a 411 es port az alapértelmezett). Viszont másra is állíthatod, ekkor a dc beállításoknál az aktív részhez írd be a portot mind2 helyre.
-
e=mc²
őstag
Ami nekem jó volt még sokáig az a PhantomDc.
Próbáld ki sztem Bővebben: link
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
Mostmár azt sem nagyon, mert:
FIGYELEM! ========================================
A 0.4033 es 0.4034-es verzioju kliensek a fejleszto altal is elismerten problemakkal kuszkodnek az ekezetes
karakterekkel. Ennek legszembetunobb formaja a letoltesek soran jon elo: 0.4033 es 0.4034 hasznalata eseten
konnyen elofordulhat hogy pl. ''fajl nem elerheto'' (''file not available'') uzenetet kapsz es nem tudsz tolteni, pedig a
fajl valojaban a helyen van. (Akkor fordul elo, ha a letoltendo fajl/konyvtar neveben vagy eleresi utjaban ekezetes
karakter szerepel es a masik felnek 0.401-nel regebbi kliense van.) Ezt figyelembe veve:
0.4033 es 0.4034 kliensek hasznalata a HWB-n egyenlore TILTOTT!
Szval még mindig Bcdc++ v4.01bx rulz
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
A slotot változtatni 1xübben is lehet:
a main chatbe beirod hogy: /slots x
x - amennyi slotot szeretnél. -
e=mc²
őstag
Réges rég nem töltök dsl/cable ről...
Aki meg róluk akar szedni, annak türelem...
Tobbszálast nem amitt nemhasználom, mert tiltott, hanem mert a Bcdc++ 4.01bx (ill előtte a 3.05 & Dc++ 2.08 ha jól emléxem) volt a legstabilabb, ill ezekkel biztos hogy mindenkitől tudtam jól tölteni.. -
e=mc²
őstag
Az lenen a kérdésem, hogy a legujabb bcdc asszem a 4.032ay-al ha elkezdek tölteni egy nagyobb filet, mondjuk egy ~4gb-os képet, akkor miért csak connectol? Miközben a letöltési sorban ''fut...'' -nak jelzi ki, ill. 99%-ra terheli a procim ( nem hash), és kilépés után még megy a process, amit ctrl + alt + del kombóval a taskmanagerben tudom kilőni...
-
e=mc²
őstag
válasz
termosztator #866 üzenetére
Erre a megoldás, hogy vagy te vagy a szomszédod tölt.
A héten én is meg fogom osztani a netem routerrel a szomszédnak, és én megbeszéltem vele, mondja meg mi kell, én letöltöm, és ő nem teszi fel a dc-t
Lesz a gépemen egy megosztott mappa, és ő onnan áthúzza hálón..
ennyi... -
e=mc²
őstag
StrongDc++ v1.00 rc5
Teljes kép, csak nem fért ki:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
válasz
Cathfaern #766 üzenetére
Ha limitálom az uploadot benne akkor a down a 8x-sa igaz?
Ha igen, akkor az azért nem jó
Igazából az a baj a különböző dc-k el, hogy nincs egy olyan, ami azokat tudja amik nekem kellenének(1 kliensben legyen normális limitálási lehetőség [tehát ne legyen a down limit 6v8x-sa az uploadnak];többszálas letöltés nemfontos, nemhasználnám akkor sem ha lenne benne; ne fagyjon ki ''dc++ has crashed...'' üzenettel; normális szinezési lehetőség; tudjon kapcsolódni azonnal mindenkihez ha aktív módban vok, és ne 10-15 percnyi időtullépés után; hashelést támogasson; és egyéb kisebb extrákkal rendelkezzen...)
elég kevés igény mi?
Eddig a legjobb dc amit használtam az a bcdc++ 3.06ay...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- OLED TV topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest