- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nézz után a neten! [link] Ez az oldal sok segítséget nyújtmajd neked! Elmondom neked hogy kell fenéken süllőzni! Én úgy szoktam hogy a főzsinórra kötök egy hármas forgó kapcsot! Az egyik részére kötök egy ólmot! A dunán a gula alakú a jó mert azt nem görgeti el az áramlás! A másikba meg kötök egy nagy süllős horgot! Csalihalat bármikor lehet fogni de lehet boltba is kapni! A csalihalat kettészeled úgy hogy két halszeleted legyen! Ebből az egyiket a háti oldalánál feltűzöd! Így már csak be kell dobni a szareléket! Ha biztosabb akarsz lenni a halfogásba,akkor a halszeletet egy süllős ultrabite-os aromával leöntheted!
-
kukorica
csendes tag
Az nemárt ha valaki segít neked de egyedüli is megtanulhatod az úszós csukázást , én is teljesen magamtól meg a haldorádóval ''tanultam'' meg.Keresel e nyugott szakaszt és kémleled a vizet ha rablást látsz akkor jóhelyen vagy ha nem akkoris megpróbálhatod ott vagy keresel egy másik szakaszt és ugyanez.Csalihalat tudsz spiccbottal vagy csalihálóval is fogni.Ha olvastál szerintem a többit már tudod
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo Switch
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest