- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
@mriya@ #53874 üzenetére
Akkor jól emlékeztem, mert ilyesmi rémlett 50-60-as ugyanaz csak a dob nagyobb.
Spoon16 : Megnézem holnapra pontosan mikoriak elvileg a számlájuk megvan, aztán írok. Nem gondoltam ezek az orsók ilyen kapósak lehetnek.
( Penn Sargus II-t nézd meg . Jó nem a 1x ezer forintos kategória hanem a 2x k ft-os . Harcsa pergetésre használják többen az ismeretségi körömből. Nehéz orsó mert van benne anyag de 40-es méretben passzol egy feederbotra. Az orsó vsz ilyen pecára és vszínű 20 év múlva is az lesz. Nincs rajta nyelető meg ilyen nyalánkságok persze. Ilyesmit tennék egy folyóvízi feederezéshez. ABU Cardinal Agenda amit én használok 40-es méret az is jól szuperál sok éve de harcsára nem állnék le vele pergetni az hamar kivégezné ezzel a pennel nyugodtan azt is lehetne nem egy feederhorgászatot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest