- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #2181 üzenetére
Ami jöhet egy folyóban finomszerelékes keszegezéskor, úsztatáskor, azt már majdnem mindent fogtam.
Paducot, jász-, dévér-, karika-, lapos-, bagoly-, szilvaorrú-, vörösszárnyú keszeget, bodorkát, leánykoncért, a háromféle pontyot, ezüstkárászt, széles kárászt, küszt, állas küszt, fenékjáró küllőt, balint, fejes és nyúldomolykót, vágó és selymes durbincsot, sügért, pundrát (kis méterű harcsát), törpeharcsát, kövi csíkot, véletlenül sneci fogta süllőt (tegnap épp fogtam egy 20 centis süllőt, ami elkapta a fenékjáró küllőt amit épp fogtam és felfűzte az előkére) és csukákat, tegnap óta már márnát is, valamint folyami rákot, kagylót csigát. Nem úsztatva/feederezve kősüllőt és rendes harcsákat is.
+Holtágakban ezeken kívül compót, naphalat, szivárványos öklét, lápi pócot. Egy kis patakban, nem messze tőlünk sok kövi csíkot.
Folyóban még, kifejezetten arra horgászva amurt.
+Még amiket kihagytam esetleg.
Kecsegét, menyhalat, angolnát jó volna még fogni, csak elég ritkák errefelé.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó KTM női kerékpár!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged