Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lbandi777
üzenetére
Van egy leírás róla face-n 5-8 kilós halakat hogyan lehet vele cibálni . MH verzió 38 grammos , abban a leírásban még 40 grammosként emlegeti. Végül is írhat rá bármit , ugyanaz mint a zsinóroknál kézbe véve , és használva , tesztelve derül ki mit is tud mire való. 10-40 és 10-40 között ég és föld lehet még a prémium bot kategóriában is gondolom.
Egyik feszesebb másik taknyosabb stb. Milyen erő is van abban a botban ha meg kell cibálni rendesen . Jó kis cucc lehet de nekem túl kifinomult ez az eszköz.
+ nekem a pergetés is csak egy módszer a többi között, nem csak pergetek. Egész ősszel szinte csak úszóztam harcsára azért is furcsa most mi ez a könnyű súly a kezemben az 50 grammos bot és 40-es orsó.
Pillekönnyű kis játékszerek. Zsinór 0,19 mm a 76-os után 100-as előkével. Egyébként arra is jött süllő 100 -as előkére és még mennyi megpróbálta megenni a tenyeres halat 1-2 x rendesen szivattak süllők is csukák is . Kapásból már látszott ahogy merült úszó nem vszínű harcsa . 100-as előke 10/0-ás horog nem nagyon zavarta őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyik feszesebb másik taknyosabb stb. Milyen erő is van abban a botban ha meg kell cibálni rendesen . Jó kis cucc lehet de nekem túl kifinomult ez az eszköz.
Steady74