Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
üzenetére
Én nem tudom te milyen helyen horgászol, de nekem ezek elképzelhetetlenül erős dolgok.
Legnagyobb csukám eddig hajszállal 5kg felett volt, Balatonon fogtam, nádasban, 10-es daiwa fonott, nulla probléma, 7-21g-s bot. Legnagyobb süllőm 6kg környéke, igaz nem akadós terep, de 10lb-s flourocarbon zsinór (az kb 25-ös) és 21g-s Shimano bot, nulla probléma, csónak körül volt néhány kirohanás, de akadóban sem tudott volna megtréfálni.
Már közel 20 éve pergetek kisebb-nagyobb intenzitással, soha egyetlen hal nem tépett meg. Persze gyakran horgászom olyan helyen ahol igazán komoly hal nem jöhet és ritkán olyanon ahol bármi benne van. Nagyon sokáig a 10-es Daiwa fonott (8 szálas, legdrágább verzió, nem a j-braid) volt a legerősebb zsinórom. Volt, hogy törött a botom (feketesügér, itt is volt flouro előke), mert próbáltam megállítani, zsinór simán bírta pedig nem volt vastag...
Van 40g-s Abu botom, egyszerűen nem használom mert annyira feleslegesen erős, pedig iszonyat jó bot. Sokkal hamarabb nyúlok a kisebb pálcákhoz és még ezen az Abu-n se volt sose gond a vékony fonott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74