Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
pupehap
üzenetére
Igen valami ilyesmi, olyan mint egy WC papír. Ha keresztbe kihuzod szilárd de ha valami gyengítes van rajta viszlát. Szerintem amúgy a horog lapkaja is hozza járul a szakadáshoz egyszerűen elvágja. Nade egy 14 es horognak és annál lejjebb annyira kicsi a sajtolt lapkaja hogy szinte minden zsinor ra csúszik. Ezért reszesitem előnybe a füles horgokat mert azt sokkal több fajta kotessel meg lehet kötni de ebből a modellbol nincs ilyen. A tekercs bol lehúztam van 5m ert de nem volt hibás szakasz. Egyszerűen szerintem csak ügyetlenek bénák vagyunk. Mondjuk kiváncsi lennek egy ekkora élőke hogy húzna ki egy termetesebb halat mondjuk olyan 4 est de hat ez részletkérdés és pont a zsinor ilyen gyengesége miatt akartam erogumit beiktatni de az 1.0 as az már olyan mint egy 100 as monofil a 0.6 os meg a koteskor sajnos elszakadt. Radasul úgy nyúlik mint egy gatya gumi majdnem a 2x hosszara
siroki Dávid tok jól összekötötte a konuszos 28 asat a 0,6 os erő gumival mindenféle nedveaites nélkül nekem a 30 as guru elvágta. Lehet amúgy a Nevis és a drennan 0,6 os mérete kicsit más :DD
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 26
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Ena 8 kávégép
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
siroki Dávid tok jól összekötötte a konuszos 28 asat a 0,6 os erő gumival mindenféle nedveaites nélkül nekem a 30 as guru elvágta. Lehet amúgy a Nevis és a drennan 0,6 os mérete kicsit más :DD
Steady74