Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BogyóBP

addikt

válasz pupehap #65127 üzenetére

Igen valami ilyesmi, olyan mint egy WC papír. Ha keresztbe kihuzod szilárd de ha valami gyengítes van rajta viszlát. Szerintem amúgy a horog lapkaja is hozza járul a szakadáshoz egyszerűen elvágja. Nade egy 14 es horognak és annál lejjebb annyira kicsi a sajtolt lapkaja hogy szinte minden zsinor ra csúszik. Ezért reszesitem előnybe a füles horgokat mert azt sokkal több fajta kotessel meg lehet kötni de ebből a modellbol nincs ilyen. A tekercs bol lehúztam van 5m ert de nem volt hibás szakasz. Egyszerűen szerintem csak ügyetlenek bénák vagyunk. Mondjuk kiváncsi lennek egy ekkora élőke hogy húzna ki egy termetesebb halat mondjuk olyan 4 est de hat ez részletkérdés és pont a zsinor ilyen gyengesége miatt akartam erogumit beiktatni de az 1.0 as az már olyan mint egy 100 as monofil a 0.6 os meg a koteskor sajnos elszakadt. Radasul úgy nyúlik mint egy gatya gumi majdnem a 2x hosszara :) siroki Dávid tok jól összekötötte a konuszos 28 asat a 0,6 os erő gumival mindenféle nedveaites nélkül nekem a 30 as guru elvágta. Lehet amúgy a Nevis és a drennan 0,6 os mérete kicsit más :DD

Új hozzászólás Aktív témák