Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Most komolyra véve a dolgot esetleg tudna nekem abban segíteni valaki a nyár folyamán(július vége augusztus eleje) tervezetben le szertnék menni a dunár az M9 híd, gerjen köré régen voltam ott egyszer és szeretnék visszamenni.Lehet többet az életben nem lesz rá lehetőségem. Persze nem ragaszkodom hozzá Bogyiszlókörül legyen. Paks felett is szóba jöhetne azon az oldalon ha lehet ne égjek szénné.
. A lényeg segítség kellene valami jól megközelíthető hely lehetőleg nyugis pár napos pecáról lenne szó. Ha roszabb idő van azért nem akarok ott ragadni egy életre. Tudna valaki segíteni merre lenne jó?
+ gáthasználatit azt mindehova lehet ott váltani? Sió árvízgátnál tán van 24 órás szolgálat ott lehet csak azt nem tudom meddig adják km és hogyan is működik az pontosan. Annó mikor Bogyiszlónál voltam azt sem tudták mi az pedig oda is kellett volna. Napijegy szintén annyira nem volt ismeretes. Az ottaniak csak annyit mondtak nem jár erre senki olyan.
Szóval velük okosabb nem lettem. Tolnán tudtak heti jegyet váltani az tény, de közel 10 éve már. Szóval kicsit le vagyok maradva. 
Ha valaki tudna javaslatot adni hol tudnék egy jót pecázni pár nap keretén belől azt megköszönném! Ha lenne szállás is a környékben esetleg az sem kizáró ok ne kelljen az ártérben éjszakázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A lényeg segítség kellene valami jól megközelíthető hely lehetőleg nyugis pár napos pecáról lenne szó. Ha roszabb idő van azért nem akarok ott ragadni egy életre. Tudna valaki segíteni merre lenne jó?
Steady74