Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
a mai süllős pecát elmosta az eső, pedig nagyon rá voltunk készülve.
délután fél négykor kezdtünk, ragyogó napsütésben.
a párom a gyerkőcökkel elmentek kishalazni, fogtak is 8-10 snecit, én addig feedereztem, 3 kárászt tudtam fogni fél hétig.
ekkor kezdődtek a gondok, megjelentek a felhők, és leszakadt az ég.
éppen el tudtunk pakolni, nagyon sajnálom a dolgot.
nálunk már az édes kaja a nyerő, nem is vittem mást (tegnap ismét főztem magokat, ez lett az etetőm alapja, némi adalékkal keverve)kivittem a supernova light federt is (3.6m), a legerősebb spiccet használtam, 30g-os kosárral. kényelmesen be tudtam tenni az akadó mögé a cuccot, a 20g-os kosárral nem ment ez a mutatvány mindig zökkenőmentesen.
a supernova carp feederről tudnátok írni pár gondolatot? szemezek egy ilyen pálcával (3.9m)
nálunk nagyon óvatosak a kapások, szomszédaim ma megmondták a tutit, nekik is kell egy finomabb pálca...mint amillyennel én horgászok...nem akartam piszkálni őket, de a 0.35-ös spagó, a dióverővel, lehet hogy tényleg egy kissé sok jelenleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74