- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LineLord
tag
hat a házat teljesen hangszigetelni? hatt.. szvsz nem
1reszt azert se, mert annak is lehet zaja hogy ahova be van rakva ott rezeg pl az asztalllapon
AMugy probáld meg a szilikon alátétet, en szilikon helyett hungarocelt raktam oda, olyat mint amibe pl a husokat rakjak es foliazzak
De egesz jo -
Juan D
tag
(Nekem P4-em van, de) ha le tudod szedni a lapról az NB hűtőt, akkor inkább tegyél rá egy passzívat (persze csak ha va a házadba elég légmozg!, és nem túl meleg!) Sok ismerősömnek van NF7 és mind Zalman NB-47-re cserélte! (Nincs vele gondjuk). Azt, hogy nem jön le az hogy lehet, mármint hogy van felfogatva?
-
Juan D
tag
Sega! A csatik eltávolításához (elvileg) szerszám kell! De minenféle képpen valaki eszköz (én egy tollal szétszedtem órán, de nem pillanatok alatt! Tehát ha megnézed, hogyan is tartja a vezetékekekt magába, akkor könnyen rá jössz, hogy is kell azokat a szét''menő'' fém ''szárnyakat'' (sajna nem tom a szakszerű +fogalmazását) összenyomni, hogy a kábelt ki lehessen húzni! Ha +nézed a radikalmodon a modblogok között a befejezett munkák között a gépemet, akkor láthatod az enyimét is
(ez a reklám helye)! Én úgy oldottam, meg, hogy lefestettem! (Mivel fehér, ezért elég jól fedte a festék.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest