- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juan D
tag
(Nekem P4-em van, de) ha le tudod szedni a lapról az NB hűtőt, akkor inkább tegyél rá egy passzívat (persze csak ha va a házadba elég légmozg!, és nem túl meleg!) Sok ismerősömnek van NF7 és mind Zalman NB-47-re cserélte! (Nincs vele gondjuk). Azt, hogy nem jön le az hogy lehet, mármint hogy van felfogatva?
-
Juan D
tag
Sega! A csatik eltávolításához (elvileg) szerszám kell! De minenféle képpen valaki eszköz (én egy tollal szétszedtem órán, de nem pillanatok alatt! Tehát ha megnézed, hogyan is tartja a vezetékekekt magába, akkor könnyen rá jössz, hogy is kell azokat a szét''menő'' fém ''szárnyakat'' (sajna nem tom a szakszerű +fogalmazását) összenyomni, hogy a kábelt ki lehessen húzni! Ha +nézed a radikalmodon a modblogok között a befejezett munkák között a gépemet, akkor láthatod az enyimét is
(ez a reklám helye)! Én úgy oldottam, meg, hogy lefestettem! (Mivel fehér, ezért elég jól fedte a festék.)
-
Juan D
tag
Kihaló félben a topic? Aki csinálta, kicsit foglalkozhatna többet is vele! Lehetne (esetleg) +többkérdése, vagy csak ennyire volt kíváncsi? Szvsz több van ebben a témában!
-
Juan D
tag
Sega, ez itt a gépem, nézd meg a blogom, mindekt leírtam benne, sok más érdekes blogot is találsz. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, szívesen segítek!
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- PS Plus előfizetések
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest