Aktív témák
-
twollah
nagyúr
válasz
trance-man #40 üzenetére
Par napot kibirhatnal gep nelkul.
Es akkor szinte 100%ra megtalaljak a hiba okat.
De te tudod mi a jo neked. -
twollah
nagyúr
válasz
trance-man #38 üzenetére
Ki kell fizetni a munkadijat.
Ha tenyleg rossz a kartyad akkor kapsz ujat.
Amugy en a helyedben bevittem volna az egesz gepet mert lehet, hogy a szerviz tesztgepen nem fogja a kartyad a hibat produkalni, es akkor buktal ezer local creditet + hulyet csinaltal magadbol. -
válasz
trance-man #23 üzenetére
Szerintem csináld azt, hogy tedd a 3DMark2001-et vagy 03-at végtelen futtatásra, és hagy bekapcsolva a géped amíg csak lehet, egész éjjel, stb. Így hülyére terhelve sokkal hamarabb beadja a kulcsot a hibás kondi, abban biztos vagyok, így viheted is vissza gariztatni.
És ez még csak nem is szándékos tönkretétel, mert egy hibátlan kártyának évekig kéne működnie meghibásodás nélkül, ezzel csak előrébb az elkerülhetetlent a hibás kártya esetében. -
Winner_hun
félisten
válasz
trance-man #30 üzenetére
Ultra vagy sima karid van?
128 vagy 256 megás?
Nekem 256 megás sima -
Macccy
senior tag
válasz
trance-man #20 üzenetére
( ''levásárlás'' ........ vááááá .... Én tényleg nemtudom, mit is gondolnak magukról ezek. Vagy ki kezdte ezt el? )
Azért szerintem próbáld meg. Ez a hiba. Tessék produkálni! -
Macccy
senior tag
válasz
trance-man #17 üzenetére
''naponta többször találkozom a hibával, egyre többször''
Akkor mégsem? Ha gond van vele vidd vissza nyugodtan. ............... várjcsak .. valamiért Bluefish-t érzek a hangodon :Y :D
Ugye nem? -
Macccy
senior tag
válasz
trance-man #7 üzenetére
Ez teljesen totálmindegy ........... Hangsúlyozom, NEM a te dolgod bizonyítani a hibát. Az a szervíz vagy a bolt feladata. Te a gyanútlan vásárló szerepét vedd fel, nem kell mutatni nekik semmit .... rágódjanak el rajta és cseréljék szépen ki. Ne hagyd, hogy visszaadják!
-
MUŁĐER
addikt
válasz
trance-man #9 üzenetére
fogd meg a kártya bordáját mikor ezt a hibát csinálja,ha tűzforró,akkor gond van
-
MUŁĐER
addikt
válasz
trance-man #9 üzenetére
fogd meg a kártya bordáját mikor ezt a hibát csinálja,ha tűzforró,akkor gond van
-
MUŁĐER
addikt
válasz
trance-man #7 üzenetére
nemlehet hogy melekszik a kártya?
-
MUŁĐER
addikt
válasz
trance-man #4 üzenetére
vidd vissza a boltba amíg garanciális,ha megmutatod nekik ezt a hibát,tuti kicserélik
-
CuKoR
senior tag
válasz
trance-man #1 üzenetére
Nálam az egyik memoria fesz szabályzo durrant el...akkor csinált a 9000 es radeonom ilyet.... 3 lábu kis négyzet :)
-
MUŁĐER
addikt
válasz
trance-man #1 üzenetére
húha,elég szar....minden driverrel ezt csinálja?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest