- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Nekem azert annyira nem egyertelmu a mini pc elonye. En ertem hogy az x86 jobb, nade.
Mert vagy K dragan van megbizhato minosegu cucc >500 euro, vagy kinai lottos olcso, vagy mukodik vagy nem, vagy tul melegszik vagy nem, vagy elindul vagy megall a bios-nal, vagy hangos.
Kb az elmult 1 honapot mini pc utan kutakodtam es azert az osszes kinezett occso kinai cucc eseten lehetett panaszkodast hallani ilyen olyan ugyben a redditen.Tudsz ajanlani egy megbizhato minosegu, halk mini pc-t nekem? Szivesen megneznem.
A RPi-hez legalabb lehet kotni egy fajta minosegi szintet, pl a hozza adott ventivel nem fog neked hangosan suviteni, ergo betehetem a nappaliba a tv ala headless. -
tasiadam
veterán
Egy N100 alaplapon 1 darab nvme slot van, es opcionalisan egy pcie. Ha pcie-be akarsz nvme-t, ugyan ott vagyunk, mert se nem 2.5g, se nem 10g az N100. Ha a pcie helyere raksz raid kartyat, akkor az mar hdd nas lesz. Tekintettel arra, hogy mind a 2 gigabitet tud, ez az opcio egy OMV-vel siman jo, mint otthoni kis shared storage. Hasonlo meretben probaltam hdd piNAS-t epiteni, csak ugye 9mm a max hdd, es 2.5", es ez igy tetozik is egy 2tb-ban. Ehhez kepest az nvme lehet 4tb is. Szoval en inkabb valasztanam a pi5-t 2 nvme ssd-vel, mint egy N100-at
-
-
-
Cyberboy42
senior tag
-
Arra viszont pont jó, ha pl egy speciális célszoftvert futtatsz rajta, ami pl egy adatgyűjtő és a felszippantott adatokat redundánsan akarod tárolni. Vagy egy gépészet menedzsment szoftver mellé log és adat gyűjtő tárhelynek is jó. Érdemes néha a home világon túl tekinteni, egyre több helyen használnak rpi gépeket üzleti felhasználók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest