Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Hát azt gondolom te is tudod, hogy az aktív rendszerpartició betüjelét nem fogod tudni soha megváltoztatni.
A másik particiódat meg lehet hogy a PM elcseszte, azért nem bootol róla, hiába teszed primari masternek, akkor is csak a jó particióról fog indulni.
Én csak azon lepődtem meg, hogy írtad, három éve jól megy az XP, hoppá, szerintem az XP nincs is három éves!?
Én az idén csak 8x telepítettem az XP-t újra, mert muszáj volt, legutoljára dec.22.-én, de már most gondom van vele, eltünt a vezérlőpultom...
Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy van egy ME-m egy 6GB-os partición, utána egy XP-m a 152GB-os partición, és van egy tartalék /szűz/ XP-m a másik vinyón, egy 30Gb-os partición. És mind a három oprendszer alá telepítettem 18db programot, amiket rendszeresen használok./office,néro,norton,sygate,stb.../ Na ez tartott fél napig.
Üdvözlettel: oregcsóka -
oregcsóka
őstag
Szia! Kérdeznék egy két dolgot:
1./ Miért fontos felcserélni a kettőt?
2./ Miért nem bootolhatóak az XP-k?/nekem is két vinyóm van, az egyiken ME és XP, a másikon tartalék szűz XP, de indításkor megkérdezi, hogy melyik töltődjön be./
3./ Újratelepítések nem jöhetnek szóba? Mert így volna a legegyszerübb.
Üdv: oregcsóka
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest