Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Egy éves totyik
Ezt most zártam. -
Terra
újonc
Nekem van belőlük 2 DVdnyi, és föl is tölteném az oldalamra, ha tunnám, hogy kell

Úgyhogy aki tudja hogy kell g-portálos oldalra videót feltölteni jelentkezzen, hallgatom, hadd terjesszük a jót!!
-
simonzé
addikt
A Nickelodeon hétvégi műsorából vedd fel VHS-re, és akkor neked már meg is lesz. Én az AAB-vel csináltam ilyet. Majd' két hónapig felvettem naponta 4 db 30 perces intervallumot videóra, amikor jellemzően leadtak egy-egy részt. A létező nyolc részből hat meg is van. A maradék kettőt még nem is láttam.
Ja, az AAB az Amazing Adrenalini Brothers rövidítése. Enk, Xan és Adi. Ők mondják mindig, hogy Jázááááá!
-
Szőrös
veterán
Hmm nem hódító hódok volt a magyar címe ? Nekem nagyon bejött ez a sorozat. Télleg nincs meg senkinek ?
-
Lamair
aktív tag
A címben említett rajzfílmeposzt keresném hordozható 12cm-es ezüstszínű korongon, vagy korongokon!
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest