Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A minőségnek (tehát valami "nem gagyi") az égvilágon semmi, de semmi köze az egyéni preferenciákhoz. Az egy objektív mérce, összehasonlításon alapul.
A másik meg, hogy hozzátettem, hogy jobban kedvelem a vékonyabb falvastagságú doubleshot ABS magasabb hangkarakterisztikáját (még akkor is, ha az általános minősége/legendjei gyengébbek is a Keychron portfóliójában), de ez gondolom, B-2-esként illant tova a radaron.
Tudom, hogy mélyreható – és mindenre is kiterjedő – szakértelmeddel szeretsz belekötni még a névelőimbe is, de legalább néha átgondolhatnád kicsit a dolgot posztolás előtt.
"Inkább cserélem pár évente a gagyibb minőségű kupakszettett, ha cserében nem kell minden egyes alkalommal sírva fakadnom, amikor sötétben ránézek a klaviatúrára..."
Nem tudom, használat közben nem nézegetem a billentyűzetet, mindenesetre ha a sötétben sírva kell fakadnod, mert nem látod, talán valamennyit segítene, ha első körben bekapcsolnád a monitort.
-
Csandi
őstag
A kupak minősége pont attól lesz gagyi, hogy átvilágítós. De ezt szerintem te is tudod. Az persze más kérdés ha neked ez tetszik. Ami nem világít át abba több anyag kerülhet, jobb minőségű lesz.
Az meg megint más kérdés, hogy minek, amikor a monitor fénye is megvilágítja meg ha esetleg van egy lámpa akkor az is. De ez már preferencia. A gagyi minőség az objektív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest