Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

válasz Csandi #61 üzenetére

Egérrel nagyjából úgy vagyok, mint anno a T100 modell színválasztásával az emberek. Bármilyen színben tudták gyártani, amennyiben feketét kért az ember ;]
    Mivel az MMO egereket részesítem előnyben, így annyira kevés a választási lehetőség, hogy jelenleg csak a Razer kínál új egeret. A Logitech nem frissítette a palettát, a régiből meg nem kapni újat. Másról ezideáig nincs tudomásom, de szerencsére a Razer-rel meg vagyok elégedve, bár a szoftver kicsit kehés, az egérből nem lehet előszedni egy profilt sem (más is panaszkodott már erre, hogy ott a lehetőség és mégsem képes használni), de még mindig nem olyan vészes, mint az icue, ami kezd nagyon kiakasztó lenni. Minden frissítés után elcsesződik valami. Ráadásul úgy emlékszem, hogy az utolsó frissítésnél ki is kapcsoltam a frissítést, aztán mégis lefrissített, mire látom, hogy be van kapcsolva :W Ez nemrég történt, azóta a program nem indul el rendesen winnel együtt, ki kell lőnöm feladatkezelőben és újraindítani manuálisan, hogy végre rendesen működjön a billentyűzet minden funkciója. Elvileg ezen is van memóra, meg profil tároló, aztán nem ér semmit, pont mint az egéren. Nem mintha hordoznám, de pl. linuxokkal esélyem sincs ilyen eszközökkel, oda általában nem írnak programot. Ezért sem használok linuxot.

• JulianSinulf

őstag

válasz Csandi #53 üzenetére

"tudod mondjuk 20 dologrol"
    Irigylem azokat, akiknek ilyen sok dologról van tapasztalatuk. Billentyűzet terén, de még egér terén sem tartom kevésnek. Sőt! Az utat viszont nem biztos, hogy annyira irigylem, amit ezért a tapasztalatért be kellett járni.
    Én ismerem a régi membránosokat, a G910 egyedi, Logitech által fejlesztett kapcsolóit és a K100 opto verzióját.
    A videókkal az a gondom, hogy a mikrofon is torzíthat, a hangszoró sem biztos, hogy úgy adja vissza, így meglátásom szerint ténylegesen csak saját füllel tudom megállapítani a számomra igazi hangját. És az sem biztos, hogy egyformán halljuk. A nyomkodásról nem is beszélve, mert számomra talán az sokkal fontosabb, de legalább annyira fontos, mint a hangja.
    Ennél a 100-as tesztnél abban bízom, hogy legalább a nyomkodás részére választ kapok és akkor van egy irány, hogy lineáris, taktilis vagy clicky felé kell elmennem.
    A be quiet!-ből most a taktilist rendeltem, de ezt visszamondhatom küldés előtt. A teszt elvileg húsvét után itt lesz. A billentyűzet meg kb. 1 hétre rá.

Persze megtehetném, hogy rövid időn belül sok tapasztalatot gyűjtök, mert erre mifelénk nem gond ingyen postával rendelni valamit, majd ingyen postával visszaküldeni az eladónak. De ez azért elég macerás. És az eladókkal szemben némileg szemét dolognak is tartom. Mondjuk monitornál is hármat próbáltam, mire a harmadik jó lett. A terv nem ez volt, csak így jött ki.

• JulianSinulf

őstag

válasz Csandi #40 üzenetére

Kihúzható tartón van. A monitor fénye nagyon korlátozottan ér el oda. Lámpát általában nem használok. Ezért is szeretem jobban a világítóst. Legalább egyszínűben.

• Busterftw

nagyúr

válasz Csandi #28 üzenetére

Például? Jobb/bal oldali numpad és a fenti modullal mik a lehetőségek hasonló tudással?
    (wireless low latency bónusz)

Persze tesztek nélkül én sem ugranék bele, mert például nagyon sok mechanikus bill nevezte már magát halknak, aztán közben a szemem tikkelt a type teszten a kikkeléstől/kopogástól/kattogástól.

• ViZion

félisten

válasz Csandi #28 üzenetére

Én kedvelem a márkát, hűtőm volt tőlük, a tápom is beQuiet! ... de itt nagyon vastagon megkérik a logó árát. Másrészt ha Asus, Razer, stb... ennyit kér, akkor ők legalább erre a szintre kell pozicionáljanak. Meg ugye ahol ló van, ott akad majd veréb is :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés