- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Velem is előfordult már, hogy az általam elküldött csomag visszajött ''címzett ismeretlen helyre költözött'' felirattal (vagy mi volt). Én hívtam a srácot, ő mondta, hogy nem költözött el, így azon nyomban a postán visszaküldettem a csomagot a helyi 1. számú postára, és ott végül át tudta venni a srác. De igazából ez az egyetlen afférom volt a postával, pedig feladtam legalább 30 csomagot az elmúlt 2 évben.
Általános tapasztalat az, hogy a csomag másnap délutánra odaér, de a pénz napokig utazik vissza. Most a héten rekordot döntöttek, ugyanis a kedd reggel feladott csomag utánvéti összege csütörtökön délután megérkezett messzi vidékről. Hihetetlen! -
thaler2
senior tag
Ehhez annyit tudok, hozzáfűzni, hogy jómultkor rendeltem egy vga-t ide Győrbe Pestről. Postás nem járt itt, cédula sem volt itt, és az uzánvétet ugye házhoz viszik, vagy pedig adnak egy értesítőt, hogy vegyem át a postán. Nem történt semmi ilyen, ehelyett, valamelyik nap a kari tulaja ír felháborodottan, ami abszolút jogos volt, hogy visszavitte neki a postás, mert 2HÉTIG!!!!! állt a postán, de én nem kaptam erről semmilyen értesítést...
Unokatesóm szintén megkértm hogy szerezzek neki egy hasonló vga-t...egy srác adta fel múlt szerdán, vagy csütörtökön a vga-t szintén Pestről jött, és még mindig semmi, postás nem volt itt, cédula nincs itt, egyébként APu itthon melózik, tehát mindig van itthon valaki, és tegnap én bementem a mi postánkba, nem is hallottak ilyen csoamgról, bementem az 1-es számú postára, ott sem hallottak semmi csomagról. Szóval, szerintem tuti, hogy a posta lesz a bibis, csak azt nem értem, mi a lófaszt csinálnak ezek???már elnézést a csúnya kifejezésért...2 csomagot is rendeltem, és nagy valószínűséggel a 2. vga tulaja is szidni fog engem, merthogy nem vettem át a csomagját...ami abszolút jogos, dehát ha ilyen a postasz.tem nálad is hasonló történhet, hogy a srác feladta a dvd-írót csak még nem jött meg vagy nem is fog
-
kisho
senior tag
Én 1x bizniszeltem vele, akkor is előre kapta meg a pénzt, de nem volt gond, rendben megkaptam a cuccot tőle. Nem hiszem én se, hogy átverés lesz itt.
-
pegazus
senior tag
Szerintem várjuk már meg mit mond mielőtt megköveznénk.
Ezzel csak rontod a hitelét miközben lehet nem is ő a hibás!
Én is jártam már meg postával(2 hét alatt érkezett mega cucc), de még ha nem is ez a hiba akkor is ezer olyan más dolog van ami közbejöhetett! -
szilchi
őstag
Csak azért írtam,hogy azért a Posta is lehet a hunyó.Én egyszer 1.5 hetet vártam egy hangkártyára,amit Győrből küldtek(tőlem kb. 80km).Ott is előre utaltam.Lehet nincsen otthon nála gép?Most nemrég adta el a komplett gépet,ha jól emlékszem.Telefonon hívtad?A tel száma az adatainál.
-
Azazello-
senior tag
en szoktam hebe-hoba postazni ha kerik... van ami fel nap alatt er oda, van ami 2-3 nap.
Magyar Posta -
roPHka
senior tag
attól függetlenül hogy mi lesz ennek a végkifejlete, nem tetszik ez a topik, mert már nem tudom hányadik ilyen ''Keresem XY-t'' című topik nyílik az utóbbi pár hónapban
-
szilchi
őstag
Én már üzleteltem matyicsal,korrekt volt.Szal nincs átverés.Szerintem.Amúgy meg 29-én feladott csomagom(ami 30-án oda is ért a vevőhöz) utánvételi értékére várok 9 napja(27K).Szal ilyen a posta.Se vele..se nélküle..
-
schenker88
senior tag
en is ismerem matyicsot, volt vele afferom
hirtelen termeszetu akarcsak en
de sztem nem ver at, nem gondolnam ezt! -
Azazello-
senior tag
ketlem, hogy 9e ft-ert megerne
sztem inkabb a postast nezegesd az ablakbol
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
amúgy lehet a postán van kavarodás, ki tudja
Biztos van rá valami ésszerű magyarázat, hogy miért nem kaptad még meg és, hogy miért nem elérhető, vagyis bízzunk benne. -
gaboooka
aktív tag
Elég sokat írt a 6600GT topikba. Nem hinném, hogy átverne bárkit is.
-
roPHka
senior tag
én még ezt a nicket sem láttam itt PH!-n
szerk.: közben megtaláltam a topikot Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bibimad
senior tag
Ha valaki tudja hol van jelezze..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged