Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• madmike

őstag

válasz dqdb #46850 üzenetére

Tudom, hogy a villogó nem szabályos, de egy villogó hátsó lámpa könnyebben észrevehető. Nem hiszem, hgy bárki is azon szarozna, hogy villog és nem világit. Ha meg nem tetszik egy fakabátnak,akkor átkapcsolom aztán örüljön.

• hoffman_

nagyúr

válasz dqdb #46850 üzenetére

erre mondom azt ugye, hogy múltkor sör, bor után, lámpa nélkül, full szabálytalanul közlekedve állítottak meg ugye, és egy ejnye-bejnyét kaptunk csak. alap dolgok kellenek szerintem is, viszont azok is a saját biztonságom miatt, nem nekik. a többi ha nem tetszik, ne rakd fel, nem ezen fog múlni. ez persze szigorúan az én véleményem csak. nekem van első-hátsó villogóm a táskában mindig, pár szerszám, bármikor tudok féket beállítani és gumit cserélni, ennyi. ha ez nem elég, akkor pukkadjanak ki. egy reflexcsíkos gumival, vagy reflex-szalaggal még talán megtoldom valamikor a bike-ot, ha találok esztétikus helyet neki, de ez bőven elég. ezen csak azért gondolkodom el, mert éjszaka van, hogy tényleg nem lát a szerencsétlen autós, nem azért üt el majdnem, mert kötsög.

mod:

a szabályosság és a funkcionalitás nem ugyanaz sajnos. engem a funkcionalitás érdekel. a többit rájuk bízom. halkan teszem hozzá, hogy ha ilyen felhozatal mellett akar megbüntetni, akkor nem lesz könnyű dolga.

Aktív témák