Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
erre mondom azt ugye, hogy múltkor sör, bor után, lámpa nélkül, full szabálytalanul közlekedve állítottak meg ugye, és egy ejnye-bejnyét kaptunk csak. alap dolgok kellenek szerintem is, viszont azok is a saját biztonságom miatt, nem nekik. a többi ha nem tetszik, ne rakd fel, nem ezen fog múlni. ez persze szigorúan az én véleményem csak. nekem van első-hátsó villogóm a táskában mindig, pár szerszám, bármikor tudok féket beállítani és gumit cserélni, ennyi. ha ez nem elég, akkor pukkadjanak ki. egy reflexcsíkos gumival, vagy reflex-szalaggal még talán megtoldom valamikor a bike-ot, ha találok esztétikus helyet neki, de ez bőven elég. ezen csak azért gondolkodom el, mert éjszaka van, hogy tényleg nem lát a szerencsétlen autós, nem azért üt el majdnem, mert kötsög.
mod:
a szabályosság és a funkcionalitás nem ugyanaz sajnos. engem a funkcionalitás érdekel. a többit rájuk bízom. halkan teszem hozzá, hogy ha ilyen felhozatal mellett akar megbüntetni, akkor nem lesz könnyű dolga.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest