Hirdetés
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
Sziasztok!
Hétvégén végre tekertem egy jót. Igaz egyedül voltam, de így sem volt rossz. A cél a Börzsöny volt, egész pontosan Királyrét és a felette lévő meghódítandó gerincek és ösvények. Reggel, bocsánat, hajnalban indultam. Fél 5-re terveztem, de úgy éreztem, hogy még túl szürke minden és nem vagyok jól látható. Ezért aztán 5:16-kor indultam el Gödről. Már ekkor 19.1 C-fok volt a hőmérséklet. Picivel több mint egy óra alatt voltam Kismaroson és onnan kezdődött a mászás, Szokolyán keresztül, fel Királyrétre. Itt még aszfalton. Királyréten ivás + műzliszelet. Aztán innen tovább felfelé a Foltán-kereszt felé. Egyszer egy elágazásnál azt hittem, hogy eltévedtem. Visszagurultam, de kiderült jó felé mentem. Na akkor könnyítek magamon, gondoltam. A bringát letámasztottam majdnem a susnyásban, de végül az elágazásban lévő sorompónak döntöttem. Intézem a vízügyeim, amikor arra leszek figyelmes, hogy egy apró, sötét, vörösesbarnás valami mászik fel nagyon gyorsan a térdemnél. Kullancs. Elkaptam időben és szétnyomtam az ujjaim között. Aztán újra tekerés felfelé. Mivel korán volt még, egy lélekkel nem találkoztam. Egy futót láttam aki felfelé tartott, amikor visszafordultam és amikor felértem a dózerútra, akkor jött lefelé. Csend és abszolút nyugalom. Fent aztán volt az út mellett kb. 6-7 méhkaptár. Gondoltam is milyen "jó" lenne, ha most rajzanának.
Felfelé menet benéztem az erdő sűrűjébe is, de ott nagy dagonya volt. Gondolom a Pilis is így nézhet ki. (Duna Maraton vasárnap) Az volt a fura, hogy ez a murvás köves út is még nedves volt és néha elkapart a hátsó kerekem. Másztam-másztam egy darabig, aztán meguntam a látványt és sajnos nem találtam meg magát a keresztet, így visszafordultam. Otthon is azt ígértem, hogy még dél előtt vissza érek. Legurultam óvatosan, mert itt fent 0 vétel van és ha összetöröm magam, senki nem talál meg és telefonálni sem tudok. Otthon sem mondtam, hogy hova megyek. Az aszfaltos lefelén aztán eresztettem neki rendesen, kb 50 km/h volt a max, amit a Speed King 2.1-ből ki lehetett hozni. Királyrétről kényelmes 27-es átlagtempóval haza Gödre. Otthon aztán átnéztem magam és a sípcsontomnál találtam egy élősködőt, amit egy csipesszel kiszedett a feleségem. Aki vasárnap jön a Duna Maratonra feltétlen hozzon kullancs riasztó spray-t vagy krémet, mert tuti, hogy ott is van egy rakat belőlük.
A vége 81,3 km & 3 óra 47 perc nettó tekerés lett.
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Last Epoch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest