Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Ariadne #6409 üzenetére
Tudom, de ha mégis véletlen elkezdene, akkorsem Kelly's szvsz. Annak a felszereltsége árához képest jó, de a telót, és a vázat azt nem tom, rengeteg kelly's-nél elbaltázzák, pl egy idő után, rengeteg embert ismerek, akik csak cc-znek, emg cc verseny, stb... És a vázra mindegyik panaszkodik egy idő után, nyüszög, nykeg, stb...Teló meg első 3 nap gyönyörködés után.
"rendeltetésszerűen használja": UMF-et azért vettem, mert ezzel lehet, de ha nem próbálom ki hogy ez nekem való-e, akkor ha megveszem umf-et és cczek vele, hülyének fognak tartatni, ami nem csoda.
Aktív témák
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest