Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok!
Lécci szorítsatok Ti is a nagybátyámnak, Káldy Attilának hogy sikeresen helytálljon az USA-ban a RAAM-on!! Egyedüli magyarkánt teker már pár éve...
RAAM-ha valaki nem ismerné: Race Across America - 4700km minél rövidebb idő alatt, San Diego-tól Atlantic City-ig. (nyugati parttól a keletiig) Átlagosan 9-11 nap alatt teljesítik, ami napi 450km tekerés 1-max 2 óra alvás mellett... szóval mesés körülmények
Aktuális versenyállás itt: [link] perpillanat 9. a 24ből!
Köszi mindenkinek!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Természetesen magyar színekben, (mindig kényesen figyelt a magyarsága felismerhetőségére, volt mikor régebben anyum varrta rá a pólójára a címert.. hiába, sportólónak nem való tű a kezébe! ) sisakja és meze is szép háromszínű! Még a bicójára is tett egy címert ..bizti azért hogy össze ne cseréljék
venember83:
köszi szépen a nevében is... ha jól emlékszem 1995$ a beugró, de dec. 10-e előtt 1500-ból megúszod! De egy sor kitétel is van mert csak olyan ember indulhat akinek pl. van ultratávú eredménye kerékpárban (nagybátyám ultratriatlon világb. is volt) vagy már indult a RAAM-on 3 éven belül. (ez utóbbi elég nehéz az első nélkül!)
Szponzor nékül nem tudott volna indulni, kb. 3milla a költség + egy lakókocsit kell kint szerezni. Szegény, 2004-ben rendes szponzor híján puritánsági rekordot döntött, hogy még lakókocsit sem tudtak bérelni. Míg a többi versenyző kényelmes lakóbuszban pihent addig ő pl. a kocsijuk hátsó ülésen... Tusolni is max. benzinkútnál tudtak, szóval akkor azt mondta hogy rendes szponzor nélkül soha többet! Bicót kapott a Meridától 2db karbonvázasat meg ruhát, stb.
Amúgy szerepelt már az Aktív-ban asszem 2x is, mert a szponzora így kívánta... meg is értem azért. (mondjuk ő a hátára nem kívánta az egészet )
Pinya007:
megyek veled!!! Én is épp utsó szigorlatomra készülök!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Köszi mindenkinek!!
ui: még 2400mérföld... sajna 11. már, bizti aludt egyet"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Köszönet mindenkinek aki szurkolt Káldy Attilának a RAAM alatt!!
Ebben a pillanatban futott be, élete legjobb helyezésével, és idejével a versenyen!!!!
5. lett 24-ből, 10nap 6 óra 12perc alatt teljesítette a távot! (egy nappal jobb idő mint tavaly... bizti hátszele volt )
Köszönöm még egyszer!!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Köszi mégegyszer mindenkinek!
Ha jövőre is indul (remélem) akkor megint beírom ide mert ez tuti segített!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, egy kérdésben szeretném ha felvilágosítanátok!
Adott egy Shimano Silent Clutch hátsó aggyal szerelt kerékpár. (racsnimentes, feltételezem görgős megoldású, halk)
Úgy vettem észre, hogy szalajt a racsnija.
Kérdésem az lenne, hogy az agy jellegéből adódóan lehetséges-e hogy tényleg szalajt? (csak mert a szerelő azt mondta nem jellemző hogy ezek az agyak szalajtanának)"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
válasz Xantomas #49716 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Lenne még egy láma kérdésem
Egy ilyen váltó van az új gépemen, de nem tudom mit csinál az a csavar a Tourney felirattól balra, vízszintesen.
Eddig csak ezeréves váltóim voltak azon semmi ilyen nem volt (mégis működött faxán ).
És hogyan érdemes a váltót beállítani? Bovdent cseréltem, ilyenkor legalulra ugrik a váltó, a váltókart is gondolom legalulra kell állítani, és aztán mi a teendő? (végállás beállítását még vágom az a régin is volt )
Előre is köszönöm!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, világosítsatok fel már légyszi mert kezdek beleőrülni a gumiköpenyek méretezésébe!!
Egy 28"-os trekking bicóra kéne köpeny. Valami ilyesmit ír: 42-635 28 x 1 1/2
Ez mit takar? Az első két szám nem tudom mi lehet, a másik kettő ismerős, 28"-os kerékre 1,5" széles gumi. Már ha jól gondolom. Egyáltalán jó lesz ilyen gumi nekem?...
Most valami 28"-os 1 5/8-os gumi van a gépemen. Ez amit kinéztem akkor valamivel keskenyebb lenne?..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, egy ilyen teleszkópnak milyen karbantartást javasoltok?
Sosem volt még telós bringám, de most vettem egyet használtan és mivel ízzé-porrá szedem és mindent megjavítok rajta, már csak a teleszkóp maradt de ehhez nem tudok érdemben hozzányúlni. Semmi csavar vagy akármi nincsen rajta, egyedül a gumi rugó védőt lehet kicsit felhúzni, alatta egy rugó van jó olajosan, ennyit látok.Ja és még valami! A hátsó kerék dobfék által fékeződik. Egyelőre ezzel sem tudom mit kéne kezdeni, kell-e egyáltalán karban tartani vagy akármi... Fogni végülis fog, de nem annyira mint egy V-fék.
[ Szerkesztve ]
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, megint én bocsi
Két kérdésem lenne Hozzátok. Egyik, hogy tudtok-e valami infót a Bikecentral webáruházról?
Nem merek tőlük rendelni mert eléggé hiányos az oldaluk, felettébb olcsó néhány portéka és neten sem találtam semmi infót róluk fórumokban.Másik kérdésem az lenne, hogy egy 28"-os trekking bicajra szeretnék venni külsőt.
Kettőt néztem ki: 28" 1,1/2 (42-635) // 28" 1,75 (47-622)
Namost szeretném ha vékony lenne a köpeny mert aszfalton használnám.
Ha jól számolom az első köpeny kb. 1,5x25,4=38,1mm; a másik 1,75x25,4=44,45mm széles felfújva a felnin?"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
válasz Xantomas #49974 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!!
Sajnos nem tudom mikori a bicó de nem mai darab. (dobfék/silent clutch agy/Shimano Nexave felszereltség/alu váz...)
Átmérő: a felnim ~640mm-es mérés alapján. De a gumi ami rajta van, 622-es. Ezek szerint a 635-ös gumit ledobná?
Szélesség: a köpeny ami rajta van a következő: 37-622 (700x35C-28x 1 5/8)
Mérésem alapján a gumi felfújva 30mm széles 37 helyett mint amennyinek a gumi oldala alapján lenni kéne...Tehát 622-es köpenyek közül kell válogatnom, már csak a gumi szélessége talány hogy miért mérek kisebbet mint kéne
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest