- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Hehe. 15 éve még az volt, hogy ezakvawindows lefagy... most a Linux is random lefagy (15 éve ilyen nem volt), lehet tényleg besegített az MS
win10 meglepően stabil... csak nehogy jöjjön egy kis frissítés... azt mondta mindjárt elérhető a 2020 májusi frissítés...
Gusztustalan ez a csak azért is Edge-ben nyílik meg minden, le sem lehet törölni... -
TGWH
őstag
Még nagyon régen olyanok voltak, hogy ie alatt nem is működött. Helyre kellett valahogy pofozni, sok idős, vagy hozzá nem értő ember is szeretné használni.
Azért hosszú idő telt el, nem foglalkoztam folyamatosan honlapszerkesztéssel, lehet már nem így van.
Most a minimál design a menő, arra meg könnyebb grafikát tervezni, lehet még külső program sem kellrégen fireworks-el készítettem a képeket, azt sem tudom van-e még ilyen program
-
TGWH
őstag
Oké, akkor lesz egy PHP menü, meg megnézem azt a sitemap-ot. Régen volt, %-ban adtam meg mindig a szélességét vagy 10-15 éve, úgy látszik rájöttek hogy így a jó
néztem a w3school-t, fizetős lett a html valaditor? Majd belinkelem ha kész, köszi a segítséget.
-
TGWH
őstag
Sziasztok.
Alap szinten vagyok, amit kell, megoldok.
Kicsit modernizálni kellene egy honlapot. Keresőoptimalizálás szempontjából a menük megoldása mennyire mindegy?
Itt egy példa, ezzel lehet gondja a kereső robotoknak?
https://infojegyzet.hu/webszerkesztes/php/menu/pelda1/menu_megoldas_ablak.php
Iframe nem jó, tudom, html kóddal tehát gyakorlatilag szerintem nem lehet jól megoldani. Az ősi módszer, miszerint minden aloldalon ott a fejléc, lábléc, banner, menü, stb. helyet foglal, lassítja a betöltést, stb. Fura, hogy erre egyik ,,tankönyv'' sem tér ki. Mindenhol leírják hogy lehet össze-vissza csukni a menüt, de hogy maga a weblapon belüli linkelgetés a gyakorlatban nem jó semmire, arról nem szólnak. Csak legyen ott az a href...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest