- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
van rá valami, most nemtalálom, de a focus()-al kell vlahogy meghívni, csak épp most kezdődik a vacsi...
valami ilyesmi kéne h legyen, de nemmegy:
<html><head>
<script>
function sf(){document.f.q.focus()}
</script>
</head><body onload="sf();">
<from name=f><textarea name=q>aa</textarea></from></body></html> -
-
Hujikolp
őstag
[link] ott a lap közepén vannak képek, azok balra meg jobbra van igazítva, nézz bele a forrásba, ott meglátod, hogy hogyan csináltam, meg h hova kelett raknom a képet, h épp oda pozicionálja. kisérletezz vele és rájössz. ehh a world-nél meg csak a egyszerűsítettet szabad nézni, de nagyon azt se mert tele van szeméttel
-
-
Hujikolp
őstag
nemlehet körbefuttatni a szöveget a kép körül. jobbra, balra középre tudod csak rakatni. ha így rakod akkor az oldalánál körbefuttatja. ki is próbálhatod, valamit bemásolsz a world-be, majd a szöveg közepére beillesztesz egy képet, úgy h körbefussa, majd nézd meg html-esen, vagy mentsed el nemlesz középen, valamerre elraja, nemfogja körbefutni. Anno nekem is kelett volna ilyen, de nemtaláltam rá semit.
-
-
Hujikolp
őstag
Csak azokat a betütipusokat tudod használni, amellyek a a fonts mappában van. Másikat nemtudsz. Ha viszont van neked egy olyan betűtipusod amelyik másnál nincsen, és azt állítod be, nálad minden szép lesz, hiszen nálad ottvan telepítve a font, de a másik gépén nincsen ott, és akkor nála az alapértelmezett betütipus fog megjelenni.
Én legalábbis így tudom, én egyszer már körbejártam ezt az utat, azthiszem volt is rá valami fél megoldás, de hagytam inkább mert macerás is volt, meg nem is ment mindenhol, meg minden volt vele. Utánam azthiszem még 1 valaki kérdezte ezt, nemtudom, arra már nem emlékszem. Mingyárt megkeresem, ha megtalálom, h én mire jutottam, de szerintem ezt az egyedi betűtipusosat haggyad inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest