- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz Inv1sus #3062 üzenetére
Ha írok pár sor szöveget a HSK címszó alá, akkor az is működni fog normálisan, de a mögötte lévők még mindig ugyanazt produkálják. Mintha a tartalom hosszától függne, hogy teljesen a végére ugrik vagy sem. Rohadt idegesítő probléma, mert nincs értelme.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
válasz Inv1sus #3063 üzenetére
A firebug ablakot felhúzom a csontig, annyival több helyre ugrik megfelelően. Na jó nem írok többet, csak reménykedek hogy valakinek van sejtése, hogy mi lehet kihatással rá...
Ui:
Mellesleg ie-ben jó, firefoxban nem...[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
RedSign
tag
válasz Inv1sus #3113 üzenetére
Cookieban vagy sessionban tároljuk az aloldal elérését - az első elméletileg hosszabb, a második rövidebb időre jó... ;-) ...ip cím tárolást nem javaslok. A másik lehetőség a regisztráció és belépés, aztán az accounthoz tároljuk az aloldalt. Nekem így hirtelen ennyi jutott eszembe, persze mindegyiknek meg van az előnye és a hátránya is...
[ Szerkesztve ]
http://www.redsign.hu
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Inv1sus #3137 üzenetére
Szerintem ezt az ugrást nem igazán tudod elkerülni (legfeljebb talán valami előtöltögetéssel ), mert folyamatosan töltődik be a doksi, és betöltődés után tud csak odaugrani a kívánt részre.
Esetleg ízlésesebbé teheted a villanást egy görgetéssel, a jQuery.ScrollTo pluginnel, de sanszosnak tartom, hogy ez sem fog megfelelni, tehetsz egy "vászont" a betöltődésig Loading felirattal, vagy valami hasonló gányolás, de most hirtelen nem jut eszembe jobb megoldás. (Max. valahogy elintézhetnéd, hogy mégis a lap tetején legyen a kívánt tartalom.)Sk8erPeter
-
biker
nagyúr
válasz Inv1sus #3188 üzenetére
engem ez nem érint, mert én csak a grafikát adom majd neki.
Azt nem tudom, az ügyfélnek megmondjam-e, mit okozhat egy ilyen akaratos programozó.
(én 8 éve voltam ezen a színvonalon kb)Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest