- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
RedSign #2936 üzenetére
Kezdésnek szerintem épp, hogy jobb egy WYSIWYG-szerkesztővel való kombinált kódírás: nézegetni tudja, hogy milyen kódot generált a program (amennyiben legalább egy Dreamweaver-szintű program, és nem gányol) akár osztott nézetben.
Így kezdtem el én is tanulni, egy jegyzettömbös, eleinte sokáig totál sikertelen szarakodás sztem gyorsan elvette volna a kedvemet. Persze hozzátartozik, hogy ettől függetlenül rengeteget kell utánaolvasni. Aztán már simán megírod jegyzettömbbel is az egész oldalt.
Mellesleg abból is sokat lehet tanulni, ha a w3c validátorával ellenőrizgeted az oldalt, és javítod az esetleges hibákat. Úgy belevered a fejedbe a helyes szintaktikát, és nem tanulsz meg hülyeségeket.----
marsu: szerintem manapság nagyon elavult az ilyen "ajánlott böngésző-ajánlott felbontás" kombó, ez a '90-es években volt igen népszerű. Inkább oldd meg, hogy legalább a legnépszerűbb böngészőkben pontosan ugyanúgy nézzen ki. Ha nagyjából valid a kód, akkor egyszerűbb oldalaknál ritkán van hatalmas eltérés, legfeljebb apróbb módosításokat kell böngészőtől függően módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged