- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
pumatom #6358 üzenetére
Letrehozod a ceges google fiokot (nem kell hogy gmail is legyen hozza), majd a terkepen beregisztralod a ceget (=odaboksz ahova kell, megadsz cegnevet, elerhetoseget, nyitvatartast...)
Lehet privat google accounttal is, de nem javasolom ezt (hacsak nem te vagy a cegvezeto)
Regebben kellett telefonos aktivalas, kellett adni vezetekes teloszamot, amin felhivtak es bemondtak egy kodsort, amivel megerositettem a kervenyt. Meg postai kikuldesi megerosites volt, csak annak az atfutasa tobb mint 1 het. Ezzel ellenoriztek hogy ne kamu terkep bejegyzest vigyek fel. -
cidalain
veterán
válasz
pumatom #6118 üzenetére
szerencsére ritkán csinálom én a designt, így ilyen jellegű problémám még nem volt.
ha meg én csinálok designt, akkor ott nincs kép a design részeként ami fix lenne, tartalomkezelővel tölthető a fejléckép is pl. a tartalomkezelőt meg a tulaj tölti...ilyen hogy ikon, vagy mini ábra ami esetleg kellene valamihez (mittudomén pl nyilak, email ikon, vagy nemtudom), azt általában lenyúlom valahonnan, bár itt is inkább free ikonok között keresek elsősorban, és max alakítok rajta kicsit.
ilyen istockphoto szerű oldalaknál képenként is lehet fizetni, 10-20 dollár körül van egy kép.
a getty elég húzósnak tűnik árban így elsőre -
-
pumatom
aktív tag
-
martonx
veterán
válasz
pumatom #5857 üzenetére
"Lehet igazad van, viszont a felhasználók szemszögéből nézve jó ha működik, mert amúgy nem tudnak használni bizonyos elemeket, és nem utasíthatom arra őket, hogy frissítsék a böngészőjüket."
Nem is te utasítod őket, hanem az élet (Gugli, MS, egyéb nagyobb cégek). Neked csak követned kell a trendeket, kivéve, ha a pénzügyi szektorban lévő mammutoknak dolgozol.
Mostanra az IE8 és az alatt böngészők mérhetetlenül alacsony részesedést produkálnak. -
martonx
veterán
válasz
pumatom #5855 üzenetére
Milyen IE verzióval van ez a gond? 9-es alatt felejtsd el az IE támogatást (sőt legjobb lenne 10 alatt kukázni az összes IE-t, én pl. meg szoktam mondani, hogy kizárólag a legfrissebb böngészőket támogatom, ha régebbi IE-n is fut valami, annak örülünk)), és a probléma már meg is van oldva.
Illetve a modernizr javascriptből tudja szimulálni, mintha a régi böngészők is tudnák ezeket a funkcionalitásokat.
-
martonx
veterán
válasz
pumatom #5796 üzenetére
"Mindösszesen pár "ismertebb" oldalon láttam ilyen megoldásokat."
Hehe, nem is kell messzire menni a PH-ról, hogy tudjunk legalább egy ilyen megoldást találni, de ettől még ez akkor is egy tipikus nem jó megoldás (feltétlenül rossznak sem mondanám, de ha már csinálod, csináld rendesre alapon jeleztem).
-
martonx
veterán
válasz
pumatom #5794 üzenetére
Jelzem media query-k használatával nem kell külön mobil.css sem.
De ha mégis ezt akarod, akkor szerver oldalon le tudod ellenőrizni a böngésző agent-et, és az alapján be tudod állítani, hogy milyen css menjen ki.
Sőt az alapján tudsz m.domain átirányítást is csinálni, de az borzasztóan gusztustalan, a google is bünteti, semmiképpen sem ajánlom. -
vancha2
aktív tag
válasz
pumatom #1855 üzenetére
Amit PazsitZ írt az teljesen igaz, ha sok link mutat a weboldaladra, akkor megtalálják a keresők maguktól. Ettől függetlenül te megadhatod a weboldalad címét, így biztos eljutnak a megfelelő keresőrobotok az oldaladra. Bővebb infó: [link]
Van aki azt mondja, hogy jobb, ha a Google magától talál meg, de ha nem ismert az oldal, akkor így hamarabb bekerül a találatok közé. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged