Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Jim-Y #6136 üzenetére

Ezek szerint eléggé félreértetted, nem állította senki, hogy minden esetben ilyen egyszerű, de amúgy igen, a jelen helyzetben ilyen egyszerű, hogy az attribútum-érték párosokkal ellátott verzió jobb, és kész. ;] Eléggé kifejtettem az okát az előző hsz.-emben. ;) Mert szerinted a példában mégis mi szól a másik mellett? (Nem láttam tőled indoklást. :D)

"Ellenben ha mar ez az XML pl egy build.xml lenne, akkor az elso verzio -szertintem- sokkal atlathatobba tenne a fajlt."
    Ez így nem túl értelmes állítás, mivel ha megnézel egy Ant-es build.xml-t, akkor az tele van ilyen vagy olyan megoldásokkal (van, ahol az egyik formátumot, van, ahol a másikat használja), épp attól függően, hogy hol melyik praktikusabb/logikusabb (kb. azon szempontok szerint is, amiket írtam).

(#6135) tothjozsi96 :
    "HTML-ben mit érdemes használni mint táblakezelőt?
    Vagyis több értelme van a DIV-nek?"

Ennek a kérdésnek ebben a formában semmi értelme. Ha táblázatot akarsz megjeleníteni (tehát indokolt a <table> használata), akkor használj táblázatot, ha pedig a layoutról van szó, akkor azt ne táblázatos formában készítsd, mert az rendkívül rugalmatlan. De ha átfogalmazod a kérdést valami értelmes változatra, akkor még talán tudunk is válaszolni arra, amire kíváncsi vagy. :)

Új hozzászólás Aktív témák