- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A karcsúság ára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
attól nem lesz profi egy rendszer hogy sokan használják, legalábbis ilyen szempontból semmiképp sem. Mondjuk tény hogy nagyon kevesen figyelnek oda a szabványokra és elvekre, a honlapok jelentős részének kódja igénytelen gányolás, sajnos, még az is ritka hogy több böngészőn is ugyanúgy nézzen ki az oldal.
Most megnéztem a myVIP nyitóoldalát, hát ők sem jelentenek kivételt, úgyhogy nem javaslom hogy tőlük tanulj - az oldal elrendezését táblázattal oldják meg, validator 15 hibát ad... kontár munka.
De ellenpélda is akad azért a komolyabb site-ok körében, pl. a Prohardver valdid xhtml transitionalÉs ha megnézed itt is hasonlóan van megoldva a popup-ok linkelése, pl. a felhasználók adatlapjánál, ha nincs javascript akkor is működik, ha van, akkor pedig onclick-re feldobja popupban - ha jól emlékszem rios3-ban még nem így volt.
t-shirt: mindenképpen frame-ekkel szeretnéd? Vannak előnyei, de sok szempontból inkább kerülendő. -
t-shirt
veterán
Bent van, csak nem akartam az egész HTML-t bemásolni ...
XHTML-es DOCTYPE-al is próbáltam de azzal se szereti. Az a baj hogy a w3c nem szereti ha a cols és rows-on kivül mást is irkálnak a frameset-hez. Csak akkor nem tudom hogyan lehet ezt korrekten megoldani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest