- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Volt egy kis időm és elkezdtem foglalkozni (tanulgatni) a HTML oldalak CSS-el történő formázásával és ezzel kapcsolatban szeretném kérni a véleményeteket, illetve tanácsaitokat.
Próbaként ezt az oldalt csináltam.
A következő kérdéseim lennének:
1. Az oldal "kódja", css formázása szerintetek milyen, jó, rossz ..., és ha az utóbbi, akkor mit kellene rajta változtatni? (tudom tudom HTML5 kellene, de ezt most hagyjuk...)
2. Melyik a jobb vagy előnyösebb a külső vagy a "beágyazott" stíluslap?
3. Ha külső stíluslapot használnék, akkor azt hogy lehet megcsinálni, hogy ha minden oldal fejlécében más más kép lenne, akkor az jelenjen meg oldalváltáskor?
4. Külső stíluslapnál, hogy lehetne azt a jelen oldalfelépítéssel megcsinálni, hogy a rövidebb oldaltartalomnál ne maradjon üres rész a szöveg után, míg a hosszabb tartalomnál automatikusan nőjön az oldal hossza?
Próbáltam az "auto"-t a kontener-nél, a bal, ill. jobb diveknél alkalmazni, de pl. a bal div-nél, mivel ott nem tölti ki a teljes oszlopmagasságot a tartalom, lecsökkent a háttér színe....
5. A kontener mindegyik oldala szegéllyel van ellátva, ennek ellenére jobb oldalt nem látszik a szegély. Szerintetek ez mitől van?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged