Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
guest
veterán
Hi
nekem soltek sl75drv2-es alaplapom van. SZerintem kb ua a ketto. MAgatol nem mer semmit:)meri a proci homersekletet (1-es), meg ahova a termisztort radugod azt meri (adjak az alaplaphoz)
NEzd meg a biosban...
A hozza adott meroproginal meg kapcsold le az ahol -55 fokot mer, azert meri mert ''nem mer semmit''. -
York
tag
Szia
Nah az ok de az nem a 3. homero lenne a 2. meg alapbol mernie kene valamit ?
Van valaki aki ilyen lapot hasznal es mer vmit 2. homeruje?
a -55 fok valszeg azert van mert nem mer semmit
Elore is koszi -
asterx
csendes tag
A 2. és 3. hőmérő tipikusan a házban uralkodó hőmérsékletet mutatja. A -55 az Antarktiszon gondolom normális :D
Egyébiránt ezek általában csak hőmérő csatlakozások szoktak lenni, amire rá kell dugni az alaplaphoz kapott hőmérőt (fekete kábel, végén kis sárga áttetsző fóliában egy ellenállás). Ha ezt nem dugod be akkor szerintem elképzelhető, hogy a -55 az Antarktiszon kívül is normális. -
York
tag
Hetvegen raktam ossze 1600+ xp meg soltek SL-75DRV4 128 MB ddr mert 256 MB nem ment :)
A gondom az, hogy hofok merok az elso meri a cpu hofokot a 2. es 3. meg -55 fok, de miert mit nem kapcsoltam be vagy ... ???
Vagy ez normalis? -
MadMag
csendes tag
Hello!
Valószínüleg az AGP apperture méretét állítottad túl kicsire. Tedd nyugodtan a maximumra (BIOS), mivel az csak a lehetősége, hogy texturákat tároljon a rendszermemóriában a videókártya. A foglalás dinamikusan történik, úgy mintha a Windows-ban a virtuális memóriát úgy állítanád be, hogy 0-128MByte. Ha nincs szükség rá, nem foglal helyet.
Üdv! -
guest
veterán
Hi. Megvan az új gépem.
XP 1700+, Soltek SL75drv4, ASUS gef 3 Ti 200, 256 ddr ram. a Via 4in1 az, ami a gyári CD-n volt. Elinditom a 3dmark 2001-et, és kiirja, hogz vmilyen memó elfogyott. A legújabb 4in1 megoldja a problémát? vagy van egyébb ötlet. Játékoknál csak kisebb probléma van. Az említésre sem méltó. Löszi a válaszokat. Bye.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest