Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Alig hogy kommenteltem, rábukkantam egy videóra,
ami tök érthetően elmagyarázzaaminek a leírásában van egy rakás vizuális mod linkje. Felraktam MINDET és csodák csodája fagyás nélkül elsőre elindult a játék. Ilyet se láttam még
És amúgy tényleg döbbenet jól néz ki, bár érezhető a hatása a teljesítményre. Főleg bolygófelszín közelében a korábbi stabil 60-ról (ki tudja mennyi, úgy felejtettem a VSync-et...) 35-40 köré esett R9 390-nel.Tipp a holdraszálláshoz: a csillagok megfelelő együttállásánál indulj és sok üzemanyagot spórolhatsz == kisebb monstrumot kell építened. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy bolygónézetben a kamerát állítsd egyvonalba a Kerbin jobb szélével és a Munnal. Akkor kell indítani a rakétát, amikor a KSC éppen érinti ezt az egyenest (azaz ebben a nézetben a Kerbin legszélén helyezkedik el az űrállomás). 20-30 ezer métertől végig prograde-ben kell nyomni neki és magától elkapja a holdat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRTÉKCSÖKKENÉS! Lenovo Thinkpad T460s, i5-6300U, 8GB/128GB SSD, FHD/IPS, HDMI, jó akku!
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest