- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
themiert
csendes tag
Valaki tudna nekem olyanban segíteni, hogy fényképész csinálta a tabló képeinket és még plusz képeket is csinált. De jobb klikkre nem reagál az oldal és a képek nagyon kicsibe vannak megjelenítve csak egér húzogatásával tudom nagyítani a képet. Tehát az oldal eléggé lopás védett. Az a problémám nekem, hogy a plusz képek közül párat szeretnék lementeni a gépemre. Valakinek van valami ötlete?
-
martabat
csendes tag
válasz
Brutforsz #12 üzenetére
Oké köszi működik
A snagitot már régóta használom, nem értem miért nem jó, azzal lehet videót is csinálni a gépen zajló műveletekről hanggal, meg jó volt ez is míg ment, mert PDF-be is mentett komplett oldalakat.
Ezt látom jpegbe meg png-be ment.
Végülis több a semminél -
Brutforsz
senior tag
A konkrét programot nem ismerem, de ha Firefoxot használsz, tedd fel a Screengrab kiterjesztést, aztán már mehet is a móka.
(Alapértelmezés szerint png formátumba ment, javaslom, hagyd ezt meg.) -
martabat
csendes tag
Üdv!
Ha valaki jártas Snag it 8 nevű képlopó progiban az mondja már meg, hogyan kell ezzel egy teljes legördülő internetes oldalt leszedni a tetejétől az aljáig jpeg-be vagy PDF-be.
Régebben működött, most meg nem, és a beállítását sem tudom hol kéne ezt belőni
Kérem valaki segítsen!
Köszönöm! -
S W A T
senior tag
válasz
Killer man #8 üzenetére
Nvidiám van de azért kössz.
Loretto amit mutatott az úgy néz ki bejön a képlopás része ingyenes bár csak bmp-be menti de azt meg átlehet konvertálni.
-
S W A T
senior tag
Hali. Tudtok olyan képlopót amivel játékból vehetek ki 1-nlél több képet anélkül hogy minden 1-es képnél kikeljen lépnem mint a peintscreen-nél
lehetőleg olyat amit 30 nap után is használhatom.
-
cortez25
senior tag
Sziasztok !
Van egy progi a Nice system screenagent, arra lenne kérdésem tudom-e valami progival ellenőrizni mikor kapcsol be? Mikor viszi az adatot a gépemről? -
simonzé
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Legalábbis be lehet rajta állítani.
Egyébként megint csak a Honosítóműhely programjait kell ajánlanom Hátha van köztük ilyen. -
pepe001
csendes tag
Sziasztok!
Olyan képlopó progira lenne szükségem amellyel a képernyőnél nagyobb képeket is be tudom olvastatni.Ha ismertek ilyet kérlek segítsetek!Thx! Pepe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest